Karşımdakiyle göz temasinin olmaması, sürekli sözümün kesilmesi, soru sorulup cevabını vermeye fırsat vermeyen, cok konusan biriyle iletişim kuramamak. Bu durumlarda direkt susup sadece dinliyorum kendi çalıp kendi söylüyor. Fazla görüşmemeye çalışırım bu tarz insanlarla.
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Benim dikkat ettiklerim bir insanda şunlardır: - Sözünün eri mi değil mi? Sözlerinin arkasında mı? - Sözlerini tutuyor mu? - Konuşurken seni dinliyor mu dinlemiyor mu? - Kadın/erkek gibi davranışları var mı yok? - Sürekli küfür ederek mi konuşuyor? - Yalanda master mı yapmış? Bunlara bakarım bunların cevaplarına göre davranışlar beni sinir eder veya etmez.
Sinir olmam lakin hoşuma gitmeyen insan davranışları; Sözlerimi kâale almazsa yani görmezden/duymazdan gelip başka konu hakkında bir şeyler söylemesi hoşuma gitmez. Umursanmadığımı düşündürtür bana.
Alınganlık ve anlaşılmamak. Günlük hayatımda ironi yapma gibi bir alışkanlığım oldu maalesef, ya yanlış anlaşılıyorum ya da hiç anlaşılmıyorum. Ciddi değildim diye açıklama kısmı en kötüsü.
İnsanların bana dokunması =/ temas asla sevmiyorum ve nedense insanlarda dokunma hastalığı var sanki sürekli elime koluma bacağıma dokunuyorlar tiksiniyorum
Sorumsuzluk, saygısızlık, görgüsüzlük, kibirli davranış, yanımdaki kişiye ve ya beni kibriyle tepeden bakılması, dediğin gibi ciddiye alınmamak, el kol şakası