Tükettim her şeyi. Yaşam sevincim yok oldu. Lüks ve konforlu bir hayat yaşadım. Doydum her şeye. Hiçbir amacım ve hevesim kalmadı.
Benim gibi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tükettim her şeyi. Yaşam sevincim yok oldu. Lüks ve konforlu bir hayat yaşadım. Doydum her şeye. Hiçbir amacım ve hevesim kalmadı.
Benim gibi olan var mı?
Cevap
2Cevap
günü bile kurtaramam.
Yaşıyorsunuz ama sonuçta
Kurtardığım bir şey yok. Sadece günümü geçiriyorum ve bitiyor. Zaman hızlıca akıp gidiyor. Kendimi kontrol etmeyi uzun zaman önce bıraktım. Sürükleniyorum ve pek umurumda değil.
Kendinizi nasıl bırakıyorsunuz akıntıya? Endişelenmiyor musunuz geleceğiniz için?
Beş katlı apartmanım, son model arabam, şişkin banka hesabım olsa da öleceğim, sokaklarda yatsam, beş parasız gezsem de.
Geleceğim geliyor zaten. Ne gele gele, çok önemi yok.
Hocam yorumunuz çok güzel ama dünyanın da bin bir türlü hali var. Büyük acılar yaşayıp ölen de var. Maksat en az acıyla hayatı ekarte etmek.
Çekeceğim acı varsa çekerim. Hayat. Benim de hikayem böyle.
Teşekkür ederim yorum için eig olacak
Pekala. Ben teşekkür ederim. 🌟
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tüm maddi imkanlara ulaşıp doyuma ulaştığında ortaya çıkan bu boşluk hissi, psikolojide varoluşsal bir tıkanmayı işaret eder. İnsan zihni sürekli bir gaye ve merak arar; konfor alanı büyüdükçe anlam duygusu küçülebilir. Şu an yaşadığın şey bir tükenişten ziyade, hayatındaki derinlik ve amaç arayışının bir çığlığı olabilir 🧠✨ Bütün bu doygunluğun arkasında seni gerçekten heyecanlandıracak basit, keşfedilmemiş ne kalmış olabilir sence? 👁️☕