Güncellemeler
22 sa
Süper soru 🖤
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kimin nereye gideceğini şu an belirsiz onca iyilik yaparsın bi söz veya kalp kırma hepsini götürür iyiliğin
Bunu Allah bilir ben ne desem boş ben elimden geleni yapıyorum gerisini Allah bilir
Cennete girmek gibi bir amacım yok. beklentim de yok. olduğum gibi iyiyim
Kapıdan çevirmezler herhalde shsj
Hatalarımı biliyorum mesela islamın şartlarını tam yapmıyorum evet dedikodum var ve hep dürüstüm kimseye kötülük beslemem kin duymam her olayda ben haklıyım bu yüzden Allah fırsatlar veriyor yoksa tam tersi olsa bedelini öderdim bunun da farkındayım ne olurdu? mesela diyelim ki ben ısrar ettim sevgili olsunlar diye senaryo gerçekse biraz da suç bende olurdu ama öyle bir şey yok ben dedim ki arkadaşıma kurtulamıyorum oda üzüldü ona telefonunu aldı konuştular ve çıktılar ben şok oldum beklemiyordum ve onun yüzünden ilk tehditimi aldım üstüne ne olduysa ayrıldılar ve yine birleştiler bu kez buluşma oldu ikinci tehditimi aldım sezdim kötü oldum bizim aramız iyi değildi ve bu şekilde bunlar yaşandı o tuzaklar da şu yüzden ben bir yanlışlar yaptım ya onunla beni korkutuyor dalga geçiyor işletiyor kıskandırıyor sizin neyinizi kıskanayım ben ya çünkü oda kendini kurtarmaya çalışıyor kendi hayatını yani benim bir suçum yok kendi seçimi kendi kararı öbürü dersek onda da yalan söyleyecek bir durumum yok gerçekten bilmeden oldu her şey hep saflıktan oldu tanımamazlıktan oldu o kişiyi ve kız gibi şüphelenirdim hep doğru çıkardı yani öyle durum hiç olmadı Allaha şükürler olsun ki öbürünü demeye gerek yok küçük bir çoçuktum öbürü dersek pis niyetli olduğunu sezdim tecrübeliyim baya bu konuda o yüzden anlamak zor olmadı
Ben şahsen cennete gireceğimi düşünmüyorum. Çok günah işlemedim ama günahsızda değilim. Bi süre cehennemde yanarım diye düşünüyorum ama o süre nasıl olur ve her saniye nasıl geçer bunu düşündükce korkuyorum. Çevremde ki birçok insan bence herkes cennete girecek diyor çünkü çocuk öldüren, insan yiyen, hak yiyen vs. insanların içinde bizim günahımız ne ki diyorlar ama ben öyle düşünemiyorum maalesef. Allahın istemediği en ufak şey bile yapılsa cennete giremezsin diye düşünüyorum sonuçta günah günahdır yani ve sorumluluk sadece şahsa aittir. Allah herkesin imtihanını kolaylaştırsın
Çok iyi bir insan olduğumu düşünüyor muyum? Yani, elimizden geldikçe dünyayı güzelleştirmeye, insanların işini kolaylaştırmaya çalışıyorum. Kimseye açıktan ya da gizliden ne bir kötülüğüm ne de kalleşliğim olur kolay kolay. Ha ama cennete girecek degree miyim, onu Allah bilir.
Bu arada Elayı düğün günü terk eden Leventin cennete giremeyiş sebebi kızı düğün günü terk etmesi ise, geçin siz onu. Dizinin ilerleyen bölümde Elayla arayı yapıp, helalleşti onlar sjsjs
Eminim demek en büyük hata olur bu "benim kalbim temiz" demekle aynı seviyede geçersizdir.
Ümit ve Çekince içersinde olmalı insan
Doğru yaşamak ve hatalardan pişman olmak gerekir.
Netice ne olursa olsun cennet hayaliyle cehennem korkusuyla her ikisi de ihtimaldir.
Bugün yaşamak veya ölmek kadar bir ihtimal.
Bu herşeyden vazgeçmek anlamına gelmez, insan belirsizliği kabul etmekle başlar. Kabul et ve mücadele et. Hak et.
Yani çenemi tutsam cennetlik olurum belki ama inşaallah gireriz sonuçta elhamdülillah müslümanız
Bu dünyaya kadın olarak gelmenin yeterli olduğunu düşünüyorum, yeterince çileli zaten yaşam bizler için.
Elbet girecek bir iyiligim olmuştur ve zaten onu garantilemek için KS deyim (birine iyilik yapabilme arzusu)
Allah'ın rahmeti olmasa kimse birşeyi hak etmiyor
Yok ben cehennemi hak ediyorum oranın bir krala ihtiyacı var nasılsa
Hayır düşünmüyorum ihtimal vermiyorum pek yine tabi yaratan bilir de
Hayır düşünmüyorum. Cenneti hakkedemediysem Cehennemi hakederim...
Cennete yaptıklarımızdan dolay değil Allah'ın rahmeti ile gidilir o yüzden kimsenin gitmesi garanti değil
1453 m² arsa aldık hökümet çökmezse gireriz diye düşünüyorum 😂
Bizim düşünmemiz boş ve hikaye, karar merci biz değiliz
Cennet cehennem var mı
şartlarını bilmiyoz
Allah'ın bileceği iş. Gaybı yanlız o bilir.
Cennette ben yapamam
Düşünüyorum Elhamdülillah
Bunu yalnızca Tanrı bilebilir.
Öyle düşünerek kibir ve rehavete kapılmamalı
Eskiden 1,3, dü. d
Şimdi cennete girebiliriz.
Kayvım yok hak yemedim
En iyi insan olmasam da iyiyim
Sıralama yanlış
Allahım inşAllah öyleyimdir
İyi biriyim ama cennetlik değiliz hiçbirimiz
Hayır asla