Güncellemeler
3 sa
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Durduk yerde kimseyi üzmek istemem
Karşımda ki hak ediyorsa kırarım.
Ben içimden geldiği gibi konuşurum ama kelimelerimi seçerim. Doğruyu söylemekten çekinmem; fakat doğruyu söylerken kırıcı olmamaya özen gösteririm. Çünkü bir cümleyi unutursun ama o cümlenin kalbinde bıraktığı izi yıllarca taşıyabilirsin.
Bana göre marifet, gerçeği insanların yüzüne vurmak değil; gerçeği, karşı tarafın onurunu incitmeden söyleyebilmektir. Dil bazen ilaç olur, bazen yara... Ben mümkün olduğunca ilaç olmaya çalışırım.
@MuzipFilozof der ki: Doğruyu söylemek erdemdir; doğruyu güzel söylemek ise hikmettir.
Evet özen gösteririm. Örneğin bugün işe geç kalan birkaç personelimi, "bugün sabah 7 de işe geldim. Baktım çok erken gittim bir yerlerde oturdum ve saat 10'de, sizden sonra geldim" diyerek uyardım. Aslında onların da işe geç kaldığını bildiğimi, kendi gecikmemi anlatarak uyarmış oldum.
Çok güzel tebrik ederim 👏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Bana doğru gelen başkasına doğru gelmeyebilir. Ben içimden geldiği gibi rahat bir şekilde konuşurum ancak karşımdaki insan söylediklerimi doğru bulmayabilir. Buna saygı duyarım. Herkesin görüş ve düşüncesi farklı olabilir. Ancak her şeye rağmen kalp kırmamaya özen gösteririm. Ben farkında olmadan da karşı tarafın kalbi kırılıyorsa da buna yapabilecek bir şeyim maalesef yok.
seni hem duygusal hem zihinsel olarak anlayan biriyle konuşmak, aynı frekansta buluşmak ve kalabilmek her şeyden önce nasiptir ve her nasip de vaktine esirdir
İçimden geldiği gibi konuşurum ama kırmamaya dikkat ederim. Çünkü dürüst olmak, kırıcı olmayı gerektirmez
Ne söylemem gerekiyorsa onu söylerim kalp kırdığımı da düşünmüyorum
Evet sorular güzel
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😉
Sevdiklerime olabildiğince özenli ama dışarıya neyse o
Çok özenirim ama işte insanı çileden çıkarıyorlar bazen.
Icımden geldıgınce ama bıle ısteye de kalp kırmam.
Kırmamak için çabalarım ama baktım olmuyor veririm ağzının payını ya da meseleyi uzatmadan uzaklaşmayı tercih ederim
Konuşmayı sevmiyorum genel olarak insan da sevmiyorum zaten kimseyle de muhatap olmak zorunda değiliz.
İçimden geldiği gibi
Kırmamaya özen gösteriyorum..
Kalp kırmamaya dikkat ederim
Kalp Kırmamaya Özen Gösteririm
Genellikle kalp kırmamaya calısıyorum
Kalp kırmamaya Özen gösteririm