Kişilik & Karakter konusunda 158,4b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki konuşurken kendimi asla kısıtlamam ama nerede ne söyleyeceğimi de her zaman için iyi biliyorum bu yüzden de kişiye göre konuşurum ben. yani her şeyi her yerde söylemem tabi ki yeri ve zamanı vardır ama kendimi de tutmam.
Üzülme ya brn çok sabrederim , günü güzrl geçmemiştir ondan böylr yaptı derim, açıklamask vardır anidrn yükseldi derim, bi hataydı derim kendime göre kılıf bulurum peygamber sabrımı taşırınca olanlar olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır tabi ki konuşurken kendimi asla kısıtlamam ama nerede ne söyleyeceğimi de her zaman için iyi biliyorum bu yüzden de kişiye göre konuşurum ben. yani her şeyi her yerde söylemem tabi ki yeri ve zamanı vardır ama kendimi de tutmam.
Konuşmam konuşmam sonra bi başlarım 😂😂 allah affetsin karşımdaki girecrk delik arar
Kelime bombardımanı mı?
Yok küfür falanda kullanmam, ağır konuşurum zekası yetmez cevap da veremez yerin dibine girer girer çıkar xksnxkdm
Üzüldüm karşındaki için..🙃
Üzülme ya brn çok sabrederim , günü güzrl geçmemiştir ondan böylr yaptı derim, açıklamask vardır anidrn yükseldi derim, bi hataydı derim kendime göre kılıf bulurum peygamber sabrımı taşırınca olanlar olur
Yüzbinlerce yıl bekleyen sabırlı bir yanardağ gibisin.
Cmsldmlsms kelime tabiriyle tam olarak öyleyim evet
Patlamana sebep olanın vay haline.
Söylenecek şey var söylenmeyecek şey var dikkat ederim
Her doğru heryerde söylenmez diyorsun.
Evet
Mantıklı.
Asla kısıtlamam. Kisitlarsam gecenin bir vakti ben bunu neden soylemedim diye canım canım senaryolar kurarım. Hic gerek yok gümbür gümbür 😁
Hep öyle misiniz?
Tabikide her konuda niye icimde tutayim ki soylerim. Bugune kadar kim icin icimde tuttuysam pisman oldum gerek yok bir sn tutmam 😁
Helal olsun. 🙃
Ne yazık ki kısıtlıyorum kendimi
Kısıtlarım genelde.
İkinci seçenek
Konuşurum
Gümbür gümbür?
Gümbür gümbür