🗣️ Gerçekten dinlemedikleri için
🧠 Kendi düşüncelerini daha doğru gördükleri için
🙃 Önyargılı oldukları için
💭 Kendi yaşadıklarına göre yorumladıkları için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi düşündükleri ve anladıkları şeylerle dolu zihinleri. Başkalarını anlamaya yetecek alan yok beyinlerinde. Bu durumun farkında bile olmuyor çoğu.
Maalesef öyle bir de biz doğrusunu anlatmaya çalışsak da yine hiçbir şekilde anlamamakta ısrar etmeleri de gerçekten sinir ediyor
Anlatmaya çalışmayınca sorun çözülüyor
Aynen öyle hani bir laf vardır çok severim kendini ne kadar anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadarsın ya o yüzden bazı şeyleri anlatmaktan vazgeçtim
Olması gereken doğal seçilim 😀
🙂 Mesela dün bir arkadaşımla olay oldu ya anlatıyorum hala kendi istediği gibi anlıyor en son dedim ki ya Ne halin varsa gör yapacak bir şey yok
Zorlamamak lazım herkesin kapasitesi de kullanılabilir bakiyesi de aynı değil 😀
Maalesef hep de bize bakiyesi yetersizler denk geliyor 😅
Sana öyle geliyor işte. Çünkü daha akılda kalıcı oluyorlar 😀
Normal, olması gerektiği gibi gelişen, aksn bir iletişim akılda kalmaz diğerlerinin aksine. Bu yüzden değeri de bilinmez
Ya ama şöyle söyleyeyim Bu normal arkadaşlıklarda da böyle ilişkilerde de böyle hani insanların genelinde bu var bir şey söylediğin zaman senin söylemek istediğin yerine kendi anladıklarını ifade ediyorlar tartışmaların çoğu da bu yüzden çıkıyor 🙂
Doğru 😀
Doğru söyle bu konuda bugüne kadar gerçekten hiç anlattığın şekilde anlayan oldu mu karşı tarafta özellikle bir tartışma esnasında 😅
Ben tartışmayı sevmiyorum. Fazla hararetli oluyor. Ya ben alttan almak zorunda kalıyorum ya da karşı taraf.
En güzeli meseleyi o boyuta getirmeden çözmek
Ama işte bazen de çözülmüyor mesele Çünkü ortak bir yol bulunmuyor Ben de mesela bundan yanayım karşıdaki insanla konuyu tartışma çerçevesinde getirmem kabul ederim tamam sensin derim Ama bazı insanlar ısrar üzerine ısrar ediyor hani böyle şansını çok fazla zorluyorlar ya o tabir 🙂
Tartışma kültürü yok bizim toplumda saldırıya geçiyor insanlar hemen. Hiç gerek yok.
Maalesef o kadar doğru ki bu durum tartışıyorsun seviyeli bir şekilde bir bakıyorsun konu çok farklı yerlere gelebiliyor karşıdaki insan sinirlenince bu sefer konuyu farklı yerlere çekip oradan vurmaya çalışıyor
Oldukça sinir bozucu
Hem de çok fazla O yüzden dediğim gibi genelde insanlarla tartışmıyorum bir ara okulda hocanın biriyle tartıştın tamam mı bayan bir hocaydı şöyle birden bir bağırdı döndüm hayırdır hocam dedim niye bağırıyorsunuz bağırdığınız zaman dedim haklı mı olacaksınız yani sessiz olun okulda ders var dedim gülerek arkamı döndüm gittim 😅
Sorunlu öğrenciler olduğu gibi sorunlu öğretmenler de var maalesef
O kadar çok ki anlatamam bak sana.
Milli eğitim bunları ayıklamakta yetersiz kalıyor. Şikayet etsek bir şekilde kimin Şikayet ettiğini öğreniyorlarmıs. Çocuğa musallat oluyorlar
Bazı öğretmenler de var o kadar iyiler ki şöyle söyleyeyim sana aslında her meslekte iyiler de var kötüler de var maalesef bunların da sonu asla gelme. Keşke insanlarda birazcık empati yeteneği olsa da herkes bir şekilde iyi olmaya çalışsa
Sistdm daha sağlıklı olsa mecbur iyi olmak zorunda kalır onlar. Sistemdeki arızalardan faydalanıyorlar
Aynen öyle ben de öyle düşünüyorum. Keşke sene sonunda mesela öğrencilerle veliler puanlama yapabilse öğretmenlere bir şekilde puan versek inan bunu çok isterdim
Öğretmenler ve öğrenciler de velilere not vermeli 😂
😅😅 katılıyorum bak bunada
Veliler de az değil çünkü 😂
Olayların meslek olarak bakmamak lazım aslında iyi insanların yanında gerçekten kötü insanlar da çok fazla hatta şu anda iyi insanların sayısı daha da az diyebilirim 🙂
Biliyorum iyi insanların da, işini iyi yapan insanların da özellikle kamuda sayısı oldukça az..
Ya insanlarımız genelde çalışmayı sevmiyorlar maalesef nasıl kaytarırım sürekli bunun derdindeler
Ahlaki çöküntü sebepli. Sorsan herkes inançlı da ahlak bilgisi yok. Neyse tadımız kaçmasın gece gece. Burada bitirelim mevzuyu. Iyi geceler.
Aynen öyle gece gece tadımız kaçmasın ama bence tat kaçacak bir durum yok Bu arada sohbet için teşekkür ederim 🙂 iyi geceler 🍀
Sohbetin geldiği nokta sebepli demiştim onu
Ya evet sohbetin geldiğin nokta kötü oldu Ama şu da var ki bunlar da hayatın gerçekleri Maalesef. Boş ver bunca kötüye rağmen biz iyi kalmaya devam edelim
Umarım 🙏
Gözlemlediğin bu durum, iletişimde sıkça karşılaşılan bir meydan okuma aslında. İnsanlar genellikle kendi yaşadıkları deneyimler üzerinden dünyayı yorumlamayı tercih ederler. Bu da, karşısındakinin ne demek istediğini tam anlamak yerine, kendi anlam haritalarına göre bir çıkarım yapmalarına sebep oluyor. Herkesin bakış açısı kendine özgüdür. 💭
Cevap
2Cevap
Gerçekten dinlemedikleri için
Gerçekten dinlemedikleri için
İnatçı oldukları içindir 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar