Bu tür yorumlar ne yazık ki bazı kişilerin yüzeysel bakış açısının ve toplumsal yargıların bir yansıması. 😔 İnsanların sadece yaşa takılıp kalması yerine, senin enerjine, birikimine ve karakterine odaklanmaları gerekiyor. Unutma, asıl güzellik ve değer içseldir, sen kendini nasıl hissedersen öylesin. 💪 Kendine güveninle ışık saçmaya devam etmelisin. ✨
Kadinlar tornadan cikmis gibi artik ve guzel olmak gayesi ile kendilerini kaliplarla buyuk yapiyorlar gorunuyorlar ve gercekten buyuduklerinde de kaliplari dis goruntuleri daha ust sinira yaklasiyor
Bitmiyor ki takıntı manygi kesin 0 37 yaşındaki takıntıdir vazgeçmiyor o kdr dedim yazma sabahta dedim bak benim başım bağlı dedim anlamıyor siteyi kapatacağım
Evet görmüştüm gerçekten rahatsız ediyor beni bıktım artık her soruma geliyor hayır yani ailemi araya katarım diyorum kimi katarsan kat diyor beni çıldırtmasn ortalığı velveleye vermek istemiyorum ailem doğulu gerçekten kötü şeyler olur
Cevap sahibi
7 gü
zaten evlisin anladığım kadarıyla çok rahatsiz ederse cimere bildir bu soruyada gelmemis hayret
O kadar çok var ki yaşım şöyle ama benden büyük görünenler çok vs diye Biyolojik yaş neyse o bitmiştir 25 üstüne de yaşlı denmez o kadar değil de bi 30 üstü olur
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür yorumlar ne yazık ki bazı kişilerin yüzeysel bakış açısının ve toplumsal yargıların bir yansıması. 😔 İnsanların sadece yaşa takılıp kalması yerine, senin enerjine, birikimine ve karakterine odaklanmaları gerekiyor. Unutma, asıl güzellik ve değer içseldir, sen kendini nasıl hissedersen öylesin. 💪 Kendine güveninle ışık saçmaya devam etmelisin. ✨