Sürekli dışlanmak ve yalnız kalmak ile nasıl başa çıkabilirim, bana saygı duyulmuyor artık yıldım, ne tavır aldıysam olmuyor. Soyutlanmaktan bıktım, kendimi hayatın içinde hissedemiyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli dışlanmak ve yalnız kalmak ile nasıl başa çıkabilirim, bana saygı duyulmuyor artık yıldım, ne tavır aldıysam olmuyor. Soyutlanmaktan bıktım, kendimi hayatın içinde hissedemiyorum.
Sürekli insanlardan dışlanıyorsan o zaman sende insanları kendi hayatından dışla. Kendine özel bir alan oluştur kalbinde yüreğinde hayatında, kendi başına yetinebilmesini bil. Kendi başına git her yere. Kendi başına git lunaparka kahve içmeye yemek yemeğe. Kral da sensin paşa da. Hayat senin paşa sensin. İnsanlar bırak senin alanına girmek için yalvarsın.
Yalnızlık Allah'a mahsus.. bir süre sonra katlanılmaz oluyor.
Çok doğru yerinde bir tespit kardeşim
Bu hislerle başa çıkmak gerçekten zorlayıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Dışlanmak ve saygısızlığa uğramak insanı çok yorar. Ancak unutma, senin değerin başkalarının sana davranışı ile ölçülmez. Belki de sana iyi gelen yeni ortamlar ve seni gerçekten anlayan insanlarla tanışarak hayatın akışına yeniden dahil olabilirsin. Kendi içindeki gücü keşfetmelisin. 💪 Yeniden denemek için bir adım at.
Cevap
1Cevap
Erkeklere spor yapmak ruhen çok iyi geliyor gibi. Bu tür bir aktivite düşünebilirsin
Herşeyi aşmış gibi geliyor bana kıvranıp duruyorum.. beni mutku eden seylerin yarısı zor yarısı imkansız:(
Yeni arkadaşlar bul ama sana saygı duymayanlarla asla olma
İnanmazsin telefondan başka arkadaşım yok , yok olmuyor bir türlü aslında hoşsohpetimdir..
Benimde Şu an hiç arkadasim kalmadi önceden uzun arladadliklarim vardı bı ara yalnız takıldım sonra 3 ay önce eski arkadasim yazdı toplamda 3 kez buluştuk ama hala aynı bencil o*** baktım olmuyo sutladım sonra bana yazdı niye sıldın dıye cevap dahi vermedim, diğeri de acikca beni kullandigini belli ediyordu onu da acik acik söyleyerek bozdum taviz vermedim o da öyle bitti. Öteki de beni sürekli ekiyordu ama işi düşünce yaziyodu ona cevap vermeyip sildim. Bunlarin hepsi bu 4 ay içinde oldu. Yani bana kendimi değersiz hissettirecek insanlarla olmaktansa yalniz kalmayi tercih ediyorum. Evet yalnızlık zor mu zor sıkıcı mı sıkıcı ama inan bana kendini sana değersiz hissettiren oe lerle olmak daha kötü
Kendimi gördüm
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?