Sanki 3-4 kişi kenara sıkıştırmış gibi hissediyorum, zaten geceleri full kabus görüyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki 3-4 kişi kenara sıkıştırmış gibi hissediyorum, zaten geceleri full kabus görüyorum
rahat ol bu tür durumlar zaman zaman olur sıkma kendini ne geliyorsa gelsin olacak olan olur zaten sen buna engel olamazsın düşüncelerle kendini zora sokma
Bu hissettiklerin gerçekten zorlayıcı olmalı, seni anlıyorum. Yalnızken bile sanki etrafında birileri varmış gibi hissetmen ve kabuslar görmen, aslında anksiyeteyle ilişkilendirilebilecek yaygın belirtiler arasında yer alıyor. İçsel bir sıkışmışlık hissi, çoğu zaman zihnimizin bize gönderdiği sinyallerdir. Kendini dinlemen ve bu duyguların kaynağını anlamaya çalışman önemli. 🫂✨
Cevap
6Cevap
Ağzını burnunu kirmalari lazım bir şeyin kalmaz sonra
Sıkıştıran kisilerinmi 🤣
Bu tek bir gecede olacak bir şey değil, anksiyete öyle bir şey de değil
Tam olarak ne kadar acı cekmem gerek
Bazen bazı olaylara karşı vücut böyle tepkiler verebilir, sebebini bilmiyorum, ama böyle anlarda dışarı çıkıp yürü 45 dakika kadar, iyi gelir
Aslında bugün özel bişey olmadı herhangi bir olay yaşamadım
Belki daha önceden yaşadığın bir şeye kuruluyorsundur
Yani psikolojik vakalar bir günde gerçekleşmiyor umarım biliyorsundur eğer uzun süreli ise aylardır psikolojik sağlıksal bir sorunun yoksa
Kabus en az bir haftadır görüyorum ama iç sıkışması hep olmuyor
Tamam kanka sen hiçbir şeyin yok sen merak etme olmasın da zaten on yıldır uğraşıyorum gitmiyor
Bugün neden böyle oldu ya
Hassas bir dönem geçici duygu değişimleri
Yüzde yüz anksiyete
Geçmiş olsun
Hava dan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?