Akşamları huzursuzluk yaşayan var mı takıntı yapmayınca oluyor
2 ay
Evet, bunu yaşayan çok kişi var. Akşam olunca zihin boş kalıyor, gün içinde bastırdığın düşünceler ortaya çıkıyor. Bu da huzursuzluk ve takıntı hissi yapabiliyor. Çok normal ama sürekli oluyorsa dikkate al bence. Akşamları kafeini azalt, telefonu biraz erken bırak.
Aynen telefon uykumu aciyor
Akşamları gelen o huzursuzluk duygusunu çok kişi yaşıyor aslında, yalnız değilsin 💔 Akşam olunca günün gürültüsü azalıyor, zihnin boş kalınca bastırdığın düşünceler ortaya çıkıyor. Sen de bunu “takıntı” gibi hissediyorsun. Kendini suçlama, bu seni zayıf yapmaz. Küçük rutinler, sevdiğin bir dizi, hafif yürüyüş, ılık duş bile akşam kaygını biraz yumuşatabilir 🌙✨
Cevap
7Cevap
yaşamam
Neyin takintisini yapıyorsun gün içindeki sorunların mi ilahaki vardır kafada bir düşünce
Sacma olsunu biliyorun
Yani başka neyden oluyor huzursun olman için bir sebep olması lazım yani mesale ben akşamlari bazen suyun kenarına gider sevdiklerimi duşünür özlem duyduklarimi yani seninde bir nedenin ilahaki vardir
O bazen hepimizde oluyor ben geceden beri uyumadim ilk defa hasta olmama rağmen
Herkszdemi oluyo acaba
Evet herkeste oluyor sıkma canını
Benım 5 yıllık arkadasımla arkadaşlığım bitti ondan da asabım bozuk
Senın nıye canın sıkkın
Saçma şeyler takıntı oldu olmadık takıntılar endişeler huzursuzluk yatmadan önce kendimi rahatlatmak için sürekli aynı hareketleri yapıyorum kafam hiç Sallıyorum işte sallamasam düzelemem hastalanırım falan diye düşünceler işte saçma sapan işte yatmadan önce takılıyor işte huzursuz oluyor Akşamları niye oluyor Ben de bilmiyorum Yeni doğum yaptım 8 ay oldu eskisine göre geçti ama arada bir yokluyor belki bağırsaklardan dolayı bir karnım ağrıyordu o yüzdendir
Olabilir herkese huzursuzluk olabilir ama niye oluyor Ben de bilmiyorum saçma sapan şeyler
Kaç yasındasınız? Allah bagışlasın bu arafa hayırlısı olsun
Avare kalanin kuruntusudur
O ne demrk
Kendi başına kalıp sürekli düşünecek kadar boşta kalansin. Kendine iş güç bul. Kitap oku hobi edin. Bu seni meskul eder ve boş düşünceden uzaklasirsin. İnsan boşta kaldikca olumsuz düşünür endiselenir bu da onu zayiflatir
Arada bir oluyor ama Küçük çocuğum var onunla uğraşıyorum onu büyütmeye çalışıyorum Arada kendimi tek bırakıyorum düşüncelere dalıyorum konusacak birilerini arıyorum ama kimseyi arayamıyorum
İşte bu evlilik içindeki en büyük sorun. Esin seni yanlız bırakıyor. Bu seni zamnala depresyona götürür. Sana tavsiyem. İyi bir dost edin. Ama sana katan olsun. İstersen dm den istek at konusalim
Yardim ediyir
Ama akşam değilki
Aksam olunca diyorum
Ama akşam değil 🙄
Aksamlari oluyor
Sinirlenme oluyor gördün mü
Akşamları sende psikolojik
Yalnızlık en kötüsü
Sorun yok
git inthr et
Malmmsn sen et ne demek o
Gereksz