Doğum günü kutlamamı küçük süslerle yapmak istiyorum, buna laf eden ruh emici arkadaşlar normal mi?

Doğum günü kutlamamı küçük süslerle yapmak istiyorum, buna laf eden ruh emici arkadaşlar normal mi?

Bi kaç güne doğum günüm var arkadaşlar. Sabah arkadaşımlaydım. Kendim için küçük parti yapacağım. 31 yaşımdayım bu zamana kadar 2 elin parmağını geçmemiştir kutlamam. Hep restorana falan giderim bazen bi pasta bitti. Ama bilmem bu sene kutlamak istedim. İçimden geldi. Kendim için küçük süsler aldım. Balon dekorluk şeyler falan. Arkadaşım bi bakayım dedi, neler almışsın, gösterdim senin kafa gidik dedi, 1890 tl dekora elbiseye para mı verilir dedi, alıp o parayı bi kafede falan kutlardım ben dedi. Ama neden öyle diyorsun insanın mutlu olması için harcadığı para boşa mıdır dedim, güldü. Kaç yaşında kadınsın delirmişsin dedi. Çok üzüldüm kırıldım da. Haklı mı? Etrafınızda sizi sevmiş gibi gözüküp ruh emici insanlar var mı?