Doğum gününü kutlasam abartı olur mu?

1,5 senedir tanıdığım sınıftan erkek normal bir arkadaşım var. Ama hafta da 1 olduğu için çok gördüğüm biri, çok samimi olduğum biri değil. Normal sıradan arkadaşız. Geçen gün sınıfta muhabbet ederken “benim 28 ocak doğum günüm unutmayınn kutlansın çok istiyorumm” dedim. Diğerleri “unutmazsam kutlarım” derken bu arkadaşım telefonuna not aldı. Bende mutlu oldum benden önce onun doğum günü var. 1 ay sonra ama ben o gün izli olmadığım için çalıştığım için 1 gün sonra izin günümde kutlayacağım. Yaşadığım şehirin en kalabalık en büyük kuaföründe çalışıyor.(ikimizde kuaförüz) pasta alırım hediye alırım ordakilerle anlaşıp müzik açtırabilirsem açtırırım diye düşündüm. Öyle güzel bir şekilde kutlarım diye düşündüm. Bu arada hediye olarak dijital kol saati yanında da saatte uyumlu isim ve soyisim yazılı kişiye özel şık bir bileklik düşündüm. Dediğim gibi hani hiç bir samimiliğimiz sosyal medyadan takipleşiyoruz. Bide okulda aynı sınıftayız. Çok mu abartıya kaçar. Hani şey düşünür mü? “Ne alaka iş yerime gelip doğum günümü kutluyor. Bu kadar samimiydik de benim mi haberim yok” falan diye o tarz şeyler düşünebilir mi?
Doğum gününü kutlasam abartı olur mu?