Kimsenin anlamadığı bir dilsin.
Kimsenin duymadığı; on birinci kat kırk bir numara yüksek ataklar.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimsenin anlamadığı bir dilsin.
Kimsenin duymadığı; on birinci kat kırk bir numara yüksek ataklar.

Bence bir kalbe ulaşmak için sesini yükseltmeye gerek yok. Çünkü insan kulağıyla duyduğunu unutabilir ama kalbiyle hissettiğini kolay kolay unutmaz. En derin izleri bağıran cümleler değil, fısıltıyla söylenmiş samimi sözler bırakır. Bazen tek bir bakış, tek bir cümle, saatlerce süren konuşmalardan daha fazla şey anlatır.
Hayat bana şunu öğretti: Herkesin duyduğu sözler alkış alabilir ama sadece bir kalbin duyduğu sözler ömür boyu hatırlanır. O yüzden ben kalabalıklara konuşmaktan çok, bir insanın yüreğine dokunmayı tercih ederim. Çünkü gerçek iletişim sesin yüksekliğinde değil, samimiyetin derinliğinde gizlidir.
@MuzipFilozof der ki: Kalbe giden yol, yüksek sesle değil; içten çıkan sessiz cümlelerle bulunur.
Karşıdaki duymak istiyorsa ancak duyurabiliriz sesimizi
Yoksa istediğimiz kadar da bağırsak istediğimiz kadar çabalasak da öz konuşsak da
Kafayı kapatmış birisi anlamaz.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Birine kendimizi anlatmak için yüksek sese gerek yok. Anlamak isteyen her türlü anlar. Bazen bir hareketle, bazen bir bakışla, bazen de yüreğe dokunan birkaç cümleyle insanın kalbine ulaşabiliriz.
Bir kalbe ulaşmak için bazen yüksek sesle değil, doğru frekansta konuşmak gerekir. Sözlerin yankılanmıyorsa, belki de dinleyenin değil, senin gönderdiğin mesajın tonunu ve samimiyetini gözden geçirmelisin. Senin özel dilini anlayacak bir kalp mutlaka bulunur, yeter ki sabırla doğru anahtarı ara. 🗝️💖
Cevap
12Cevap
Hayır gerekli değil.
Gerek yok. Bazen doğru zamanda söylenen tek bir cümle, en yüksek sesten daha derin iz bırakır.
Bazen bir fısıltı, bir bakış, bir mimik bile yeter duygulara veya düşüncelere tercüman olmak için..
Yalnızca o kalbin duyacağı ve hissedeceği kadar konuşmak yeterlidir hocam
Hayır bazen en sessiz sözler bile doğru kişiyse ona ulaşır zaten
Kime duyurduğuna bağlı , sağıra bağırsan ne fısıldasan ne ;aşığa ise bağırsan korkar fısıldasan duymak için konuşmayı bırakır , aşığa bakmak yeter
Aslında her şey olacağına varıyor. sadece yaşadığımızı hissedelim ve sürekli şükür edelim...
Duymak isteyen kalp duyar.
Kalbin duyacağı frekansa konuşmak gerekir
Hayır olabildiğince gizli konuşmalı
Sessiz konuşmak
Konuşulmasın hiç
Anlamak isteyen sessizliğindende anlar
Bir fısıltı yeterdi aslında.
Yüksek ses uzağa gider derine değil.
Hayır Gerekmez
Galiba
Bazen
Yoo l