Becerebilsek bile duyguları bastırmamak gerek ya 😬
Bayıla bayıla okuduğum Beyaz Geceler kitabından çıkardığım bir soru 🤌🏻

Becerebilsek bile duyguları bastırmamak gerek ya 😬
Bayıla bayıla okuduğum Beyaz Geceler kitabından çıkardığım bir soru 🤌🏻
Susamam. Hatta daha fazla içimdekileri dökerim. Karşımdakini kırarım bazen, bazen de dünyanın en mutlu insanı yaparım. Aslında kelimeleri de konuşurken kimse kırılmasın üzülmesin diye seçerek konuşurum ama gel gör ki bazen göz bir şey görmüyor. Delirdiğim zaman özellikle. İnsan en çok sevdiğine kızarmış. Bende aynen yaşıyorum bunu. Çok sevdiğime cenneti de cehennemi de ister istemez yaşatıyorum.
Merhabalar hanımefendi
Yüreğinizi susturmayı asla denemeyin derim.
Ben bunu hiçbir zaman yapmıyorum. Çünkü o kalp elinde sonunda olacak birşeye tetikliyor
Bence yürek konuşurken susmak oldukça zor ama bir o kadar da kıymetli bir şey. Bazen, duygular o kadar yoğunlaşır ki, dışarıya çıkması gerekir. Ama bazen de susmak, en anlamlı cevaptır. Yüreğinizin söylediklerini duymak, her zaman doğru zamanı beklemek ve ne söyleneceğini hissetmek önemli. Bazen sessizlik, bir kelimenin söyleyebileceğinden daha derin bir anlam taşır.
Sustum ama bir işe yaramadı. Mutsuz oldum, belki konuşsaydım şu an her şey bambaşka olurdu...
Belki de 🥲
Cevap
13Cevap
İnsanın suskunluğu konuşmayı öğreninceye kadardır derler.. bugün bu susmalara çok denk geldim. galiba susmam gereken bir zamandayim. Hepsi tesadüf olamaz
sustukça saçların ağarır, dökülür, midene vurur veya mental sağlığın zedelenir. susmanın da getirisi vardır.
Bazen mecbur susmak zorunda kalıyorsun çünkü hiçbir şey diyecek şansın olmuyor önünü kapadıkları için
İlkinde konuşurum baktım karşı tarafın gönlü yok yüreğimin ağzını bantlarım
yürek baska sey konusuyo dil baska
yürekte dilde kolpa aklını dinle bal çiçek
Carpinti yapiyo susunca
Becerebilirim kim takar yüreği skzkkz
Direkt kendini hiçe sayıyorum yarardan çok zarar getiriyor
Yüreğimi konuşturmam genelde ben
Benim yüreğim konuşmaz.
Susarım en iyi yaptığım şeydir
Benlik bir olay değil
Bilmiyorum ben terazi burcuyum
Yapamam baba yapamam