Ya çıldıracağım shdjfk şu saatte şu kadar sinirlenmek bana hiç yaramıyor 😒 iki gram uykum vardı onun da içine ettim ya sabır yarabbim bana akıl fikir güç veeeeer her şeyi bırakıp her yerden gidesim geldi yine shdjfl
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya çıldıracağım shdjfk şu saatte şu kadar sinirlenmek bana hiç yaramıyor 😒 iki gram uykum vardı onun da içine ettim ya sabır yarabbim bana akıl fikir güç veeeeer her şeyi bırakıp her yerden gidesim geldi yine shdjfl
Night rage diye bir kavram yoksa ben üreteceğim artık. Gece gece agresyon geliyor ortalık sessiz bağıramazsın sağı solu dağıtamazsın yürüyüşe çıkasın gelmez yanındaysa partnerinden çıkarırsın değilse geçmiş olsun gerçekten nasıl dışa vuracağımı bilemiyorum çok zamansız bir öfke
Bu kadar yoğun bir sinir hissiyle boğuştuğunu okuyunca, uykunun kaçması ve her şeyi bırakıp gitme isteğin çok anlaşılır. Hepimiz zaman zaman böyle hislerle karşılaşırız. Bu anlarda kendine nazik olmak ve o hisse biraz alan tanımak iyi gelir. Umarım rahatlarsın. 🙏
Cevap
12Cevap
Bu bende genelde hep olan bir durum
Az önce bir yerlerde horoz bağırıyordu onu yakalarsam mangal yapıcam kimin olduğunu tespit edemedim henüz ona çıldırdım
Mangal da onun doğası hehehe
Gece 01:30 siniri başkadır, insanın bütün ayarlarını bozar odldğsşs Derin bir nefes al, kapat telefonu zorla da olsa uyu bence.
Sakin ol, dondurma yee. Daha dingil sakın yaşa hayatı
Sinirlenmem gereken o kadar çok olay varken kafamdan uydurduklarıma kurulamıyorum
Kesnlikle tedavi olmalisin ihmal etmeyin
sinirlenmemek için uyuyacağım
Sinir geçiren şarkı yok, yoksa biliyorsun
Hayırdır ya noldu ki… geliyor evet gelmez mi
hep geliyo 🥹
Garip bir ruh haliymis
Valla o an kendimi tutabiliyorsam namerdim
Ara sıra olabiliyor evett
Arada gelir
Yaş kaç senin
Oluyor ama sabırlıyım baya kendimi kaybetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?