Teşekkürler ❤️
Hiç gerçeklik algınızı yitirdiğiniz oldu mu?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçeklik algısını yitirmek yorgunluktan ya da farklı sebeplerden olsa da bazen insanı gerçekten çok zor durumda bırakabiliyor. Peki ya sizin daha önce gerçeklik algınızı yitirdiğiniz oldu mu?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Algı #GerçeklikAlgısı #GerçeklikAlgısınıYitirmek
Evet, bir dönem buna benzer bir şey yaşadım. Bir süre boyunca etrafımdaki şeyler sanki gerçek değilmiş gibi geliyordu ve bazı anları sonradan hatırlamakta zorlandım. Hafızamda boşluklar oluşmuştu ve o dönemde kendimi oldukça yabancı hissetmiştim. Sonradan bunun nedenlerini anlamaya çalıştım ve yaşadığım şeyin ne kadar etkileyici olduğunu fark ettim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet inorganik psikoz geçirmiştim ağır sanrılarım vardı rüyalarım çok gerçekçi ve ayırt edilemez geliyordu sürekli kuşku duyuyordum çok sıkıntılı bir süreçtir ailemin güçlü kimseler tarafından zorla benden bilgi almaları için tehdit edildiklerini falan düşünüyordum
Gerçeklik algısını yitirme hali, özellikle yoğun yorgunluk veya stres dönemlerinde insanı gerçekten zorlayabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Benim de psikoloji eğitimim ve gözlemlerim sayesinde, bazen o anın dışına çıkıp sanki her şeyi uzaktan izlediğim anlar oldu. Bu durum, zihnin kendini koruma mekanizması da olabiliyor. Önemli olan, nedenlerini fark edip kendi dengeni bulabilmen. 💖
Cevap
10Cevap
Bu durumu birden çok kere yaşadım tabii ki özellikle atak dönemlerimde çok sık oldu
Evet oldu.
Yarınımı düşünmediğim sadece bir gün olmuştu. İnsanın gözü dönmesinin ne demek olduğunu kavradığım bir gündü.
Fiyatlar konusunda çok yitiriyoruz şu aralar.
Ben böyle bir şeyle karşılaşmadım. Açık ve net olarak söyleyebilirim.
Evet. Kötü ama bazen icinde de kalmak orada beklemek istediğim de oluyor
Olduğu durumlar olmuştur
Yoo yitirmedim niye yitireyim
Oldu
Oldu hemde çok
Oldu
Yitirmedim
Evet Oldu
bazan
evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar