Niye hep kötü insanlarla sınanıyorum asla acımaları yok psikolojimi bozdular dayanamıyorum

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye hep kötü insanlarla sınanıyorum asla acımaları yok psikolojimi bozdular dayanamıyorum

Yanlış insanlara değer vermek sizi daha da acımasız hale getirir. Bu tipe hala bir şeyler anlatıyor olman, onun aslında hiçbir şekilde düzelmeyeceğini bildiğin halde çabalıyor olmanı işaret ediyor. Sevince kör oluyorsunuz. Biraz gerçeklere odaklanın. Sevse senin ona davrandığın gibi davranırdı.
Erkeklerin acimasiz olmasından ziyada kızlar çok aptal maalesef. Erkeklerin ne olduğunu bile bile hala her şeyinizle bağlanmanız çok saçma. İçinize az biraz sevgi girince hemen kendinizi saliveriyorsunuz. Senin bu saatten sonra yapman gereken her şeyi bir kenara bırakmak ve olanları unutmak. Ali gider veli gelir. Ve bu sana bir ders olmuş olur.
Bu yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. İnsanların niyetlerini anlamak her zaman kolay olmuyor; bazen karşımızdaki kişi kendi beklentilerini ve niyetini net ifade etmeyebiliyor. Ama unutma ki bu durum senin değerinden hiçbir şey eksiltmez. Seni anlamayan ve inciten kişilerden uzaklaşmak en doğrusu olacaktır. ❤️🩹
Cevap
11Cevap
"Sevmeyen erkek sana acımaz. Seven erkek kendine acımaz
Burdan şunu anlıyorum
Kesin Çocuk çok yakışıklı ya da maddi durumu çok iyi başka izahı olamaz
İkisi de degıl
Bunu anladin ve hala muhattap oluyosun s1ktir edip engellesene gurursuz musun
Psikolojimi bozdu 1 senedşr yeni tanıştığım biri olsa direkt engellerdim en baştan
Herkeste merhamet ve kıymet bilme yoktur ehline verilmesse elmas ziyan olur
Yani yalvarman hata çünkü yalvardıkca daha kötü davranır engellesene aw
İşte kötü bi insan demekki benim psikolojimi bozdu ztn bir senedşr hiç acıması yok yalvardım beni kullanmaksa niyetim uzak dur diye halbuki
Gurur önemli
İnsanlar genel olarak çok kötü takma kafana çok skma canını
Niye onunla böyle konuşuyorsun ki...
Kafada bitince böyle olur.
Kendi b*kunu kimse söylemez zaten herkes çok iyi
Harbi acımasızca olmış
Sende duzgununu ara
Kafana takma.
28 den önce ilişkş gereksiz. Olgun insanlarla olun
Kizlar boyle erkekleri daha cok seviyor çünkü
Ve konuşmaya devam eden sen
Öğreniyorsun