Ülke böyle insanlar mı emanet vallahi yazık
Ya erkekler neden bu kadar acımasız?
Ülke böyle insanlar mı emanet vallahi yazık
Birisi vsrdi 3 senelik sevgilim var diye senle konuşamam dedim normal olarak reddettim bana dedi ki sen zayıfsın m€men bile yoktur ona verecek hiç bir şeyin yok dedi niye böylesiniz
Acımasız değilmiş ki bu sözleri sarf eden. Cahilmiş, odunmuş, iletişim özürlüymüş, daha olmamış kısacası. Lütfen "bir" örnek ile her şeyi yargılamayın, hüküm vermeyin. Bu tip şeyleri işittiğiniz kişi veya kişilerden uzak durun (bakın kadın erkek ayırmıyorum).
Mutluluklar
Ya kafayı taktım onun yüzünden ya ne biçim laflar onlar sevgilim beni sevmiş değer vermiş sen kimsin böyle yorum yapıyorsun onun yüzünden kendimi değersiz hissediyorum normalde böyle kafaya takacak insan değilim asla
İşin tuhaf yanı sevgilimle bir anlaşmazlık yüzünden ayrıldık birdr üstüne böyle saçma sapan yorum alınca kötü bir döneme denk gelince etkiledi
1 kişi ile yaşadığın şeyi bütün bir erkek türüne mi maal ettin :D :D Aferin bu yolda devam et :D
Ona sorsana biz ne bilelim
Rahatsız olduysan sileyim yorumu
Senin yaptığın yorumu bende çok yapıyorum da ondan seçtim dogldkdh
Sende kusura bakma zor dönemden geçiyorum üstüne bunları yaşayınca her insan mı kötü olur düşüncesine kapılıyorum tabii ki herkes öyle değil farkındayım sadece o an ki üzüntüm ile sormustum
O soruda ki benim bu arada
Ne kadar üzücü ve kırılgan bir durum. 🌸 Böyle bir konuşma ne insanlığa ne de saygıya sığar. O kişinin söyledikleri tamamen kendi kötü enerjisinin bir yansıması. Senin değerini böyle sözler belirlemez, unutma. 🌼 Her insan eşsiz ve kendi güzelliğiyle mükemmeldir. Kendine olan güvenini bu tür insanlardan etkilenmemek için daha da güçlendirmelisin. Kendi değerin, içindeki sevgi ve ışıkla ölçülür, bir başkasının zehirli sözleriyle değil. 💪✨ Sen değerlisin ve sevgi dolu kalbin doğru insanlar tarafından anlaşılmayı hak ediyor. 🧡
Cevap
7Cevap
uzak dur sende öyle tiplerden
Bunun erkek olmakla alakasi yok , bu kötü bir insan
Bu insanla lafta yaristirilmaz sonra tüm değerlerime saldırdı ama önceden sürekli nazik davranan biriydi istemiyorum diyince böyle oldu
Bir kadının memesi olduğu yüze vurulmak ki.
Sende bende Cevher madeni var deseydin
Anlamadım
düz memeler
daha çekici?
Abi sende her tuşa basıyon mu
Oofff
Sevgilin ne düşünüyor
reddedilmiş kaldıramamış ondan
Ya kafayı taktım onun yüzünden ya ne biçim laflar onlar sevgilim beni sevmiş değer vermiş sen kimsin böyle yorum yapıyorsun onun yüzünden kendimi değersiz hissediyorum normalde böyle kafaya takacak insan değilim asla
var mı yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?