3 ay geçti ayrılmamızdan, bildiğim kadarıyla aldatma yoktu, ama çok toksik bir ilişkimiz vardı. uzak mesafe ilişkisiydi ama birbirimizi de çok seviyorduk yani öyle geliyordu bana. ben sürekli istanbul’a gelirdim onun için ve her geldiğimde haftalarca kalırdım beraber yaşardık. ama her geri döndüğümde sürekli bir sebepten kavga ederdik. 7/24 telefonda konuşurduk işe okula spora gitsek bile açık kalırdı telefon. sırf onunla vakit geçirebileyim diye evden çıkmazdım ki beraber oyun oynayalım diye veya film izleyelim konuşalım diye aynı şekilde oda böyle yapardı.
bana çok değer verirdi bende ona. hep benimle vakit geçirmek isterdi beni odak noktası yapmıştı aynı şekilde bende onu. ana çok saçma kıskançlıkları vardı sırf o rahatsız olmasın diye tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim. ben onu her şeyim yapmıştım, ya biz sabah kahvaltıyı akşam yemeğini uzakta olsak bile aynı saate yerdik ki berabermişiz gibi gelsin diye. biz birbirimizi o kadar çok sevdik ki doğum tarihlerimizi, aramızdaki mesafeyi bile dövme yaptırdık, o benim adımıda yazdırdı. ama gün geçtikçe aramız daha çok açılıyordu sürekli kavgalar sürekli bir ayrılıp barışmak.
ben de zor bir insanım küçük şeyleri bende sorun yapardım o yanlış yaptığında bana mesela yalan söylediğinde çok ağır konuşurdum ama onun aksine onu rahatsız edecek hiç bir davranışda bulunmazdım. benim ailemle gittiğim mezuniyetimde normal bir elbise giydiğim için bana “ne tamam ye” diyip ağır küfürler de edip beni o gün yalnız bıraktı, ailemle tatil gitmek zorunda olduğum için kıskançlığı yüzünden bana sürekli kötü davrandı, o da tatile gittiğimiz yer türkiyeydi ona daha yakındım ve zaten orada arada görüşüyorduk ama yan yana geldiğimizde bile kavga ederdik ve bu kavgalar şiddetli geçerdi ve bu benim çok zoruma giderdi.
ama ben ona hep sadıktım benim gözüm ondan başkasını hiç bir zaman görmedi ondan başkası da umrumda değildi. ben onu çok sevdim ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevemedi ki onun siniri onun egosu onun kıskançlığı benden daha önemliydi ki benim elimi bıraktı. onun yaptığı yanlışlar yüzünden ayrıldık ama benim onu bırakmamam için çabalamadı bile.
şimdi ayrıyız, ayrıldığımızın ilk haftası kendine yeni hesap açmıştı ve takipleştiği hep kızlardı. eskiden sözde benim için hayatından çıkarttığı “kız kankalarını” hepsini geri eklemiş. bunu gördüğümde bende aynısın yaptım eski arkadaşlarımı ekledim. ben halen onu ister istemez stalkluyordum ve bugün bir kızla fotoğraf paylaşmış benim adımın yazan yerini başka bir dövmeyle kaptırıyor o kızla beraber…
ben halen ona ait olan eşyaları atamadım, kıyamadım. fotoğraflarımızı bile daha silmedim çünkü bizim o bütün yaşanmışlıklarımızı, anılarımızı öylece silip atamıyorum ama o bunu yaptı. canım çok yanıyor ve bu acı gün geçtikçe çoğalıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer