Hiç tek başınıza kaldınız mı hayatta en diptesiniz, herkes sizi eleştiriyor, sonra bir anda en yükseğe çıktınız mı merak ettim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence mümkün. Çünkü kişinin kendisinde bitiyor. İnsanın çabası olmazsa dipte kalmaya devam eder, eğer bir şeyleri gerçekten değiştirmek istiyorsa ve yeniden ayağa kalkmak istiyorsa gayret etmek zorundadır.
Hayatta en dibi hissetmek çok zorlayıcıdır, seni anlıyorum. Ama şunu bil ki, insan yaşadığı o zor anlardan inanılmaz bir güçle çıkabilir. Önemli olan o süreçte kendini yeniden keşfetmen ve içindeki potansiyeli fark etmen. 🦋 Pek çok kişi, en zayıf hissettiği anda bile kendi zirvesine giden yolu bulabilir. Bu ani bir yükselişten çok, kararlı bir dönüşümdür. 🌟
Cevap
9Cevap
iflas ettim arabam icraya gitti ondan 3 ay önce de nişan atmıştım
şu an toparladım
şu an nasılsın geçmiş olsun
uste ciktim diye sevinme, altta kaldim diye yerinme.
En yükseğe gerek yok yüksek yeter. Dibin iyi yanı düşecek yer kalmamasıdır. Korkusuzca ayağa kalkabilirsin
O durumu yasiyorum Şu an
Dipte misin
Evet borclar bi yandan evin eksiklikleri tamamlamamak bi yandan herkesin araba sahibi yas 34 araba yuzu gormemisim millet sunu al soyle et demesi bi yandan evdeki huzursuzluk geceyi gunduzu ayirt edememek bi yandan. isin yogunlugu stresi de bi yandan boguluyor gibiyim. Sabah ezanindan kalktim aha yeni yatsi okundu yeni dinleniyorum
Yaaa abi evli misin bende 22yaşındayım ne iş bulabiliyorum narsist bir babam var evdeyim genelde bir iş bulursam uzun süre kalıcam bu sefer hayalimde bir meslek var
Evet evliyim yalana gerek yok bura ne kadar sahte niyeti bel alti ( sakin ustune alinma lutfen ) gercekci konusurum bilen bilir beni acik sozluyum. Bi işe gir herhangi is olsun calis yavas yavas ilerlersin acilir gozun iş hayatinda hayalindeki meslegine de gecersin insallah
Ya en son günlük çalıştım kalabalık olduğu için heyecan yaptım bir de patron sapık gibiydi umarım bulurum ama 22yaşındayım herşeyi düzeltebilecek yaşta mıyım
20 yasimda basladim bence bu yasta baslaman normal
Yalandan hikayeler işte, yok öyle bir şey
Hahahahahha
Abart
Yok sokaklarda yaşıyormuş da, fabrikatör olmuş falan filan Inter Milan, abartan ben değilim, uyduranlar
Aşk o kadar abartıya bende inanmam
Neredeyse iki yıldır dipteyim, herhangi bir konuda herhangi bir gelişme falan da olmadı, olmuyor; olacak gibi görünmüyor. Kendimden biliyorum, yalan, tanrı inancı dahi sorgulanır hale gelir bu süreçte
Evet oluyor dibi görmen gerekiyor bazen
Mümkün, ama orada kalmak çıkmak kadar zor
Elinden bir tutan olmadıkça zor.
Saf mısın kız elinden tutan olursa o gittiğinde yine kurtarıcı beklersin
saf olan sensin, hâlâ emekle kazanç olacağını sanıyorsun. Birinin bir sözü, senin emeğini yok edip başkasını senin önüne geçirir. Biraz gerçekleri gör.
Of safsın
Yaşadım sayılır
Anlatsana merak ettim
boş ver. Ama hayat dipten ve çıkarken çok şey gösteriyor çoğu şeyin anlamı kalmıyor
Olsun nolur örnek verebilirsin
boş ver...
Peki
En dibi oldugunu bilemezsin
Mümkün
Örnek
Ebo
Mümkün 🙊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?