Başarılı bir çok insan dibi görmüş ve basamakları aşmıştır..
Peki, direkt zirveyi görmek mümkün mü?

Konuşmalar faydasız..
Sanki susmadık mı anlamsız..
Üzmem kendimi, üzmem..
Başarılı bir çok insan dibi görmüş ve basamakları aşmıştır..
Peki, direkt zirveyi görmek mümkün mü?

Konuşmalar faydasız..
Sanki susmadık mı anlamsız..
Üzmem kendimi, üzmem..
Dibi görmeden suyun yüzüne çıkmak imkansız bence.. Çok nadir insan bu şansa sahip olmuştur belki ama onu da kullanmayı bilmedikleri için eline yüzüne bulaştırmıştır.. O yüzden her duyguyu, her aşamayı birebir yaşamış biri ile sıfır tecrübesi olan biri asla aynı olamaz.. Keyifli geceler..
Çıkılabilirde oldu ki düşüldü, hiç dibe batmayan insan nasıl çıkması gerektiğini bilmez ve bu çok fazla vaktini alır. O yüzden dibi görmek iyidir, sağlamlaştırır.
Teşekkür ederim ablamcııığm.😏❤️🫶
😒😒😒😒😒
Sen görersin.😒
Djdjfjfjfı
Ne de güssel eğleniyon öyle sen benimle.😒😂😂😂
Teşekkür ederim.😑
Bende onu anlatmaya çalışıyom dhdjdjdj
Bununla alakalı birçok hikaye var gerçekten de. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. Bir lokma ekmeğe muhtaçken dünyanın en zengin adamı olmak gibi mesela. Ben inanıyorum bu konuya. İnsan gerçekten istersen, hem dibi görebilir. Hem de zirveyi görebilir..
Hayır göremeyiz. Önce bi dibe girmek lazım.
Cevap
42Cevap
Dibi görmeden zirveye çıkamayız diye diye yerlerde paspas olduk be. Cidden düşünüyorum bazen bir insanın hiç mi iyi günü olmaz🥺
İnsan bu dibi de yaşar zirveyi de
Şanslıysak evet. ama değilsek önce dibi görmemiz ve sonra güçlenmemiz gerekiyor. ama çok fazla dibe batarsak çıkamayız bir daha
Çıkabiliriz ama kalıcı olmaz dorukta/zirvede olmak.
O nedenle dipleri görmek, zorluklar, engeller, çaresizlikler, hatalar, yanlışlar gelecekteki doruklara ulaşabilmede kalıcılık yönünden sağlam adımlar atmamızı sağlar.
Dipleri sevin, ders çıkarın. Dipleri görmek gelecekteki başarılarda sadece kalıcılık sağlamaz olgunlaştırır, güçlendirir, küçük olumsuzluklar etkilemez, olumlu düşünmeye yardımcı olur. Çünkü insan dipleri görerek etkili zorluklar yaşamış, derslerini almıştır.
Tabi burada dibi gören insanın niyeti de önemli. Niyet kötü olursa dibi gören insan daha zararlı da olabilir. Kısa vade kazanç/başarı peşinde koşar bunu kendine kar sayar. Ama bu tipler başarı olmaz, olsa da kalıcılık sağlamaz. Zarar verir her yönden kendisine, çevresine. Işığı yoktur, varsa da sahtedir.
Niyette çok önemli, belki en önemlisi niyet.
#selamgençlik 🍀🍀
Her insanın kendisini yaşayıp tecrübe edindiği bir hayat hikayesi var. En güzel hikayeler genellikle zirveden önce dip görerek başlayan hikayelerdir. Ben de bu dip olayını önceki yıllarda yaşamış biriyim. Şimdi düşününce nasıl dayandım diye kendimi sorgulasam da evet o yaşanan zorluklar insana nice derinlikler katıyor.. 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
Aslında bu dip çok göreceli. Yani sadece para ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bazı insanlar doğuştan kısmetli. Baba holding, şirket ya da her neyse bir şey bırakıyor. Ama onu öyle bir noktaya getiriyor ki!
Yani okurken psikolojik olarak dibi görmüştür, çalışırken dibi görmüştür ruhsal olarak ama mutlaka görmüştür.
Dibi görmeden de yükselmek zirveye çıkmak mümkündür, krizleri fırsata çevirebilmek, vizyon, eğitim. Aslında bunun için de çok bedel ödemek gerekir yine :) Sanırım dibi görmeden olmuyor.
Şahsi düşüncemdir:
Dibi görmek gerekiyor. Kıymeti oluyor bazı şeylerin. Kıymet bilmediğimiz her şey genelde görmezden geliyoruz. O yüzden kıymet için kaybetmek gerekiyor birşeyleri.
Çocukken fakirdik.. gençlikte de öyle... yaşım 19;oldu o ara lise bitti staj yaptım yer direk ise başlattı..2 ay meteksanda kapalı şekilde çalıştım (matbaa operatörü idim) soru basıyordu k..2 ay sonra çok güzel maaş aldım.. dedim ben zengin olacam.. iş kurdum..2019 yılına kadarda felaket büyüttüm işleri varlık li idim 2020 de 2 kere hata yaptım iflas ettim... dibe geri döndüm... seçimler olduktan sonra.. cay koyup yeniden başlayacam bakalim
Bilemeyiz bu kisinin kariyeri ve bilgisi dahilinde is ile alakali bir durum. insan bildigi islerde pek düşüş yasamaz demek te doğru gelmiyor. Fakat suna inanırım yasam koçu ve pazarlama çok önemli. Çoğu inaana yanlis gelsede ki bu bizdede bazan oluyor toplantılar yapilmali görüşler alınmalı. Basari çoklu kulağa katilmaktan ve fikirlerden yola cikilarak kazanilir
dibi görmek aslında her şeyi anlamak görmek bilmek demek
sonrası artık bildiklerini uygulamak oluyor..
Çıkan kişiler bence pat küt düşerler. Zirveye dipten çıkmak en doğrusu gibi geliyor.
Bazı durumlarda dip dediğimiz yer dinlenmek sorgulamak kabullenmek ve harekete geçmek için enerjiyi topladığımız yerdir
Bu iş hayatında da duygusal hayatta da bazen kullanılması gereken güvenli bir bölgedir
İzin verdim çıkabilirsiniz. Bu seferlik ama alışmayın sonra 😂
Daha da izin vermem 😂
Benım bedduaların kabul olma hızı ektedir 😂😂
Allahım bedduamdan koruma insanları. Dinimiz sübhaneke amin
Herkesin hayatı bir olmuyor ki, tamam başarılı birçok insan dibi görmüştür, ama bazıları için dibi görmesi gerekmez. Dibi görenlerden örnek alır ve olumsuz şeyleri hayatından erkenden çıkararak çok daha hızlı yükselebilir.
dibi gorelım kı anlasın herkes kimse takım tutar gıbı partı tutmasın ayakların baş oldugu zaman bıtsın artık. reel piyasa berbat kur yukselıyor.
gelıyor gelmekte olan.
Bence evet. Eğer önündeki engel ve riskleri doğru analiz edip bunlara karşı önlemlerini alırsan dibi görmeden de zirveye çıkabilirsin... Ben böyle düşünüyorum
Çok kolay. Zaten basamakları çıkmış birinin çocukları olun. Çıktıkları basamaktan başlarsınız. En alt basamaktan başlamazsınız.
Kişiye göre dip tanımı değişebilir. Fakat genel olarak dibi görmeden başarı olmaz.
Sıçrama yapmak için ayakların dibe değmesi lazım.
Zirveye çıkmak önemli değil orada kalabilmek marifet onun içinde önce dibi görmek lazım
Dibi görmeden o motivasyonu bulmak kolay değil. İmkânsız değil ama.
çok Ör bir ihtimal htwlari yanlışları goreceksinki o zman daha sağlam ve başarılı olursun
İnsanoğlunun hayatı inişli çıkışlıdir zaten önemli olan pes etmemek
En en en dipteyim elimde sadece bir proje var ve tutmazsa bittim...
Dibi gormeden zirveyi goremezsin. Geldigin yer ya zirve olmaz ya da sen zirveye ait olmazsın.
Dibin dibini gormus biri olarak Şu an basamaklari cikarken soyluyorum bunları. Gecmiste zirve sandigim yerler oldu sonra dipte oldum sonda depresyonda 😂 kurtarmadilar da iyi mi. Zirve hedefim artık yol alıyorum
Nasıl astiniz bu durumu?
@Yorgun_Yurekli gerçekten bi destegim olsaydi belki daha kisa surerdi ama 5-6 ayimi aldı. Yalniz kaldikca agladikca uzuldukce kisacasi düştükçe kalktım. Cunku bir zaman sonra insanın canı daha fazla aciyamiyor. İçime döndüm, yeni kararlar aldim yeni yollar cizmem gerekiyordu belki de ve bu ihtimale dogru yürüdüm. Yasadigim herşeyi bir ders olarak aldim, kendime geldim çünkü gerçekten hayatin bana kendine gel tokatiydi onlar. Hepsi de hakettigini yasiyacak. Gozum arkada degil. İnanıyorum. Organlarimiz cicekler hayvanlar bu döngü nasıl muazzam dengedeyse bu yasadiklarim da dengede olur. Senin de benzer durumlarin varsa hayata hep bu yonunden bak. Fazla uzuntuden defalarca hasta oldum cok ciddiydi hepsi. Hicbiri hicbir olay sana verilen o bedenden daha kiymetli olamaz. İyi günler
Aynen öyle ne gelirse stres den geliyor insanın başına çok geçmiş olsun 😔
@Yorgun_Yurekli teşekkür ederim:)
Zirveyi görmemek de var …
zirveden sonra dibi görmek de var …
Kimse bankadan ve sicilinden patlamadan ( babadan kalma değilse ) yolunu bulamaz dibi goreceksin hepsi bu
Dibi görmeden zirveye çıkan baba parası yiyen varlıklı aileden çıkmış kişilerdir..
Bunlar varlıktan yokluktan asla anlamaz.
Onun için en aşağıdan zirveye çıkabiliriz.
sağlam temeller üzerine inşa edilen her şey zirveye cıkmayı hak edendir seks bile şehvetle olmayınca sonra ne deniliyo deymezmiş
dibi göremezsiniz. her seyin her yaşadığınız olayin elbet daha dibi vardir
Hayat iniş çıkışlarla dolu , zirvedeyken de dibi görmemiz yakındır. O yüzden çok da sevinmemek lazım
zirveye çıkmak için dibi hiç görmeyecek kadar iyi bir yaşantının içinde doğmalısın
Temel atmadan bina yapın ya da güneşi görmeyen bir yere ağaç dikin
Zirveye ulaşabilmek için en dibi görmek gerekli
Dibin dibini görmelere doyamadım
Herkesin zirvesi farklıdır,
Dibi görmeyen bulunduğu yerin kıymetini bilemez
Çıkabilirsin ama temellerin sağlam olmaz.
Sıramı bekliyorum 😀
Bazen çıkmak için batmak gerekirmiş.
Dayı önemli bu ülkede
Yükselmek için önce zaten en aşağıyı görmek gerek
Dibi görmek şart
Evet çıkılır. Dibi görmeye gerek yok.
Diblerde sürünüyorum ne zaman görücem zirveyi
Kendimce en dibi gördüm şimdi kendimce zirvedeyim
Önce dip reis
İlk dibi görmek şart
Konuyu anlayamadım
Çok zor dibi göreceksin ki yükselesin