Üstesinden geldiğim her sorun bir sonrakinin daha basitiymiş gibi geliyor artık. Sonrasında karşıma çıkan problem için, bu da üstesinden gelince diğerleri gibi önemsiz gelmeye başlayacak diyerek devam ediyorum. Gözümde büyümüyor olanlar, ya da olacaklar.
Hayat engeller silsilesinden ibaret zaten. Her an imtihan her an yeni zorluklar. Bunlarla yaşamaya alışmaya başladığın zaman atari oyunu karakteri Mario gibi oluyorsun, ortalıkta keyifle koşturmaya başlıyorsun.
Shdjdj Görene kadar fark edilmiyor bilirim.😂 Valla kendimi zorluyorum bakayım diye de yok, biraz daha yok olmam lazım galiba.👀 Tavsiye ederim ara iyidir de dönünce ısınmak zor oluyor galibası fjfjd
Benim ki istemesem bile mecburi ara sjjd ekimin ilk haftası da buralarda olurum sonra askerlik djjdj zaten tadı da kaçtı buraların en iyisini yapıyosun
Aaa asker mi olcan çen djfjf Şimdiden hayırlı teskereler dileyeyim ben sana, ilk dileyen ben olayım madem fjfjfk O zamanlarda olmam muhtemelen hazır buradayken şeedeyim dhfjf Tadı zaten kaçmıştı benim içinde şu an baya baya kırıntıları da gitmiş.😒
Ahshdjd😂😂 Ben her türlü uyurumda şimdi bi başka uyurum Allah razı olsun djdjf Bişi dicem senin saçlar gitçek dimi? şu an o geldi aklıma ve içim cız etti yahu fjfjfj
Evet saçlar gidiyor bende buna üzülüyorum zaten en çok. Sonra 6 ay piercing falan da yok. 6 ay sıradan bir tip olucam bunu düşünmek bile gerçekten berbat hissettiriyor ahhajsmx
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, her ay başı büyün piercinglerimi çıkarıp dezenfekte ediyorum ve onları o suda bekletirken bile kendimi öyle boş, öyle garip hissediyorum ki djdjfhfj Neysem olsundu sayılı gün çabuk geçermişmiş öyle diyorlar djdjf
hemde babası geliyor valla :D bir projeye atıldım :D tam yoluan koydım peder beğin beyinde tümör çktı :D şimdi durumu iyi bakalım önümüze daha neler çıkacak :D yılmak yok
Ustesinden geldikce, gelen yeni zorluklari asman konusunda daha basarili oluyorsun. Zamanla ustesinden geldigin olaylari daha mantikli ve profca kararlar verip sonuca ulasiyorsun
olması gerekende o zaten kabuğunu kırdığın zaman daha sert ve kalın kabukla karşılacaksın ta ki bu alan bana yeter diyip kırdığın kabuklardan açtığın alan içinde tatmin olana kadar
Maalesef öyle çünkü dibin dibi var ayağın bir yere takılır sendeleyip düşersin ama aslında daha düşmemişsindir ve düşmeye devam edersin taki dibin dibine düşene kadsr