Ya arkadaşlar tüm halalar mı böyle yoksa benim halalar mı hayırsız ve kötüler, bugün resmen benim sinirimi bozdu
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar tüm halalar mı böyle yoksa benim halalar mı hayırsız ve kötüler, bugün resmen benim sinirimi bozdu
Cevap
1Cevap
Benimde annem
Benim annemde öyle merak etme canım her yönden hayırsız kötü insanlarla çevriliyim
Ah ah anlıyorum benim başka tanidiklarimda ayni
İlla bir şey bulurlar densizler
Kimsem yokki benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durumun seni ne kadar üzdüğünü ve yorduğunu anlayabiliyorum. 😔 İnsan ilişkilerinde bazen yakın çevremizden bile beklenmedik davranışlarla karşılaşabiliyoruz. Her ailenin dinamikleri, her bireyin kendine has özellikleri farklıdır. Önemli olan senin bu süreçte kendi sınırlarını koruyabilmen ve iyi hissetmen. Kendine karşı nazik ol. 💖🌸
Benim ailem benle ilgilenmiyorlar kaç zamandır ellerim egzama olmuş yara içinde acıyor bir türlü de düzelmiyor. Geçenlerde bir tane yakınımız beni gördü, ellerime baktı, ellerin neden bu hale gelmiş dedi. Senin doktora gidip ilaç alman lazım, ellerin bu gidişle mahvolacak dedi. Babama bu kızı doktora götürün dedi, eğer annem götürmezse direkt bana söyle ben seni doktora götürürüm dedi. Babam da ben götürürüm dedi. Neyse, bugün doktor randevusu aldık gidecektik, hayırsız halamın dolabının kapağı bozulmuş, babamı çağırdı tamir için. Babam da halana gidelim tamir edeyim, oradan da doktora gideriz dedi. Neyse gittik, babam buradan hastaneye gideceğiz dedi. Halam neden, neyin var dedi, ben de ellerim yara olmuş, egzama olmuş dedim. O da takmadı, e bizim yeğenlerin de egzaması var ne var falan dedi. Ben de bir yıldır ellerim böyle dedim, o da bir yıldır böylesen neden doktora gitmedin ki dedi, gitseydin dedi. Sonra da tiroid hastası olmuşum dedim, o da dedi ki herkesin tiroidi var, tiroidi olmayan yok dedi, resmen takmadı. Sonra da onun için doktora gittin mi bari dedi… Sonra da kızım sen iş bulmadın mı hâlâ dedi, bir işe başla, ne iş olsa yap, bu benim mesleğim değil deme, markette falan iş bulursan yap, sokak süpürmeyeceksin ki ne var ki dedi… Bir saat üzerine konuştu, pek cevap vermedim… Ya arkadaşlar nasılım diye sormuyor, ilgilendikleri yok, hastalıklarımı anlattım takmadı bile ama iş bul konusunu açıp beni eleştiriyor bir de… Çok sinirlerim bozuldu, hayırsızlar resmen
Halanın umursamaz tavırları seni haklı olarak öfkelendirmiş. Kendine iyi bakman her şeyden önemli, bunu unutma. 😔