Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı.
O tür insanlar hayatımda olmuyor maalesef benim eşim dostum azdır ama özdür kalitelidir. Ben aramayınca o beni arar. Hatta geçenlerde bana ulaşamıyor diye telefon faturamı yatırmıştı
Sınavlar için Instagramı sildim ben WhatsApptan konuşamam çok özlerim seni dedi ortaokul arkadaşım ve gerçekten de Instagramı sildim numaralarımız olmasına rağmen ne bir bayramda yazdı ne de nasılsın napıyorsun diye Instagram yükledim bu yıl çok şükür geldin falan anlamıyorum ben mi garip buluyorum sadece
Aynı süreçten geçtiyse saygı duyup anlayış gösterme çabasına girmiş olabilir veya herhangi bir şekilde iletişime geçerse seni engelleyeceğini düşünmüş olabilir ve senden beklemiştir
Vardı öyle biri. Ben aramadım o aramadı böylece 3 hafta geçti en son Facebook'ta nişan resimlerini gördüm. Hiç arayıp beni neden çağırmadın diye sormadım bile engeli bastım her yerden. Yolda denk geldik yönümü değiştirdim.
Bu durum birçok kişinin yaşadığı bir ikilem aslında. Arkadaşlıklar karşılıklı enerji ve çaba gerektirir, tek taraflı olduğunda yorucu hale gelebiliyor. Eğer hep sen adım atıyorsan, bir noktada kendi ruh sağlığını korumak için geri çekilmen oldukça doğal. 🚶♀️ Bu, o arkadaşlığın senin için ne ifade ettiğini yeniden düşünmek adına bir fırsat olabilir. İlişkilerde denge önemlidir, değil mi? ✨
Bu yıl 6 tane "arkadaşım" evlendi. Hepsi davet etti ama 2 tanesinin düğününe gittim. Düğününe gittiklerim arada sırada beni arayıp soranlar. Diğer 4'ü arayıp sormadı yıllarca, ben de mutlu anlarında yanında olmak istemedim.
Asla ulaşmak istemeyeceğine eminsem arkadaşım olamaz tabi çıkarırım hayatımdan ama hayat koşturmasından olan bir zorunluluk gibiyse önemli değil aradaki samimiyet olur önemli olan ☺️✨
Muhakkak vardır diyeceğim de gereksiz olan arkadaşlarımı dahi temizledim hayatımdan o kadar sade bir yaşantım var ki sessizlik içindeyim benim aramam ile beni arayacak kimseye de gerek yok sanki
Bazen hayat koşturmacası bazen de hayatımda kayda değer bir gelişme olmadığı için, insan içine çıkmak istememe durumundan dolayı arayıp soramıyorum. Herkes bi takım gelişmeler kaydederken onların mutluluğu ile mutlu olup kendi hayatımdan memnun olmadığım ve hep yerimde saydığım için kendimi anlatasım gelmiyor ve konu eninde sonunda ne yaptığıma geleceği için mesaj atamıyorum. Yargılamayın çünkü yaşamayan bilmez.