Bu durum birçok kişinin yaşadığı bir ikilem aslında. Arkadaşlıklar karşılıklı enerji ve çaba gerektirir, tek taraflı olduğunda yorucu hale gelebiliyor. Eğer hep sen adım atıyorsan, bir noktada kendi ruh sağlığını korumak için geri çekilmen oldukça doğal. 🚶♀️ Bu, o arkadaşlığın senin için ne ifade ettiğini yeniden düşünmek adına bir fırsat olabilir. İlişkilerde denge önemlidir, değil mi? ✨
O tür insanlar hayatımda olmuyor maalesef benim eşim dostum azdır ama özdür kalitelidir. Ben aramayınca o beni arar. Hatta geçenlerde bana ulaşamıyor diye telefon faturamı yatırmıştı
Sınavlar için Instagramı sildim ben WhatsApptan konuşamam çok özlerim seni dedi ortaokul arkadaşım ve gerçekten de Instagramı sildim numaralarımız olmasına rağmen ne bir bayramda yazdı ne de nasılsın napıyorsun diye Instagram yükledim bu yıl çok şükür geldin falan anlamıyorum ben mi garip buluyorum sadece
Aynı süreçten geçtiyse saygı duyup anlayış gösterme çabasına girmiş olabilir veya herhangi bir şekilde iletişime geçerse seni engelleyeceğini düşünmüş olabilir ve senden beklemiştir
Bu yıl 6 tane "arkadaşım" evlendi. Hepsi davet etti ama 2 tanesinin düğününe gittim. Düğününe gittiklerim arada sırada beni arayıp soranlar. Diğer 4'ü arayıp sormadı yıllarca, ben de mutlu anlarında yanında olmak istemedim.
Asla ulaşmak istemeyeceğine eminsem arkadaşım olamaz tabi çıkarırım hayatımdan ama hayat koşturmasından olan bir zorunluluk gibiyse önemli değil aradaki samimiyet olur önemli olan ☺️✨
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum birçok kişinin yaşadığı bir ikilem aslında. Arkadaşlıklar karşılıklı enerji ve çaba gerektirir, tek taraflı olduğunda yorucu hale gelebiliyor. Eğer hep sen adım atıyorsan, bir noktada kendi ruh sağlığını korumak için geri çekilmen oldukça doğal. 🚶♀️ Bu, o arkadaşlığın senin için ne ifade ettiğini yeniden düşünmek adına bir fırsat olabilir. İlişkilerde denge önemlidir, değil mi? ✨