27 yaşındayım, bu yaşıma kadar herkes, çoğu kişi beni dışladı, sebebini tam olarak bilmiyorum ama ben insanların özelliği ne olursa olsun, insanlar nasıl olursa olsunlar dışlamadım, kötü insanları bile 😔
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar herkes, çoğu kişi beni dışladı, sebebini tam olarak bilmiyorum ama ben insanların özelliği ne olursa olsun, insanlar nasıl olursa olsunlar dışlamadım, kötü insanları bile 😔
Seni çok iyi anlıyorum. Dışlayanların hangi grup insan oldukları ise senin nasıl bir yol izlemenin gereğini ortaya çıkaracak. Kimler dışlıyor örnek olarak
Bu durumun seni üzmesi çok doğal ve kimsenin dışlanmayı hak etmediğini biliyorum. 😔 İnsanların seni neden böyle hissettirdiğini anlamak elbette zor olabilir. Bazen sosyal dinamikler ve insanların iletişim stilleri karmaşık olabilir, bu yüzden kendini gözlemlemek ve çevrendeki etkileşimleri anlamaya çalışmak sana yeni bakış açıları sunabilir. Belki de küçük sinyaller var... 🤔 Kendi değerini her zaman hatırla. ✨
Cevap
7Cevap
Belki de bazı insanlara karşı tavrın olmalı kötü insanları bile çevremizde barındırmamalıyız bence
ke3ndin güven kimseni peşinden gitme peşinden gelsinlewr
Dışla o zaman sende her geleni olduğu gibi kabul etme sınırların olsun herkese her şeye eyvallah çekersen değerin kalmaz
İyi niyetli olduğun için olabilir
İnsanlar beni de dışladı ben uzaklaştım
Ben de hep dışlandım
Nerde yaşıyosun
İstanbul neden?
Tanışmak isterdim
Sorun onlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?