His değil direkt enayiyim, müthiş güven sorunum var, kimseye güvenmiyorum der, bende de tam tersi.
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer His değil direkt enayiyim, müthiş güven sorunum var, kimseye güvenmiyorum der, bende de tam tersi.
Cevap
11Cevap
kimseye güvenmeyerek
Bunu bende yaşadım çok küçüktüm travma yaşadım güven duygum azalmaya başladı insanlara güvenmemeye başladım sessizleştim o eski ben değildim mutlu canayakın ve düşmanlarım duydu annemden o bu kötü bir durum yaşamış çok işimize yarar denemeye başladı 2incide telefon bahanesiyle yanına çağırttı kardeşi tarafından zaten gizli işler çevirirdi her zaman orada da güvenim sarsıldı sonra arkadaş olayında sarsıldı yani insanlara güvenmemeyi küçük yaştan beri öğrendim o yüzden yanlızlığı seçtim o yüzden kurtuluyorum çünkü o insanlarla sınandım çünkü ne olduklarını biliyorum sınavlar oldum neden bu kez başardım kendim çünkü kuzenin ne olduğunu biliyordum arkadaşımın ne kadar rahatsız biri olduğunu biliyordum kazıklar atmaya meraklı olduğunu biliyordum kendimi korudum yani evet sezgi ve tecrübeler ve ders almak uzak durmak akıllı davranmak beni kurtardı belki de bu rahatsızlar korkak olmasaydı daha beteri olabilirdi Allahtan iki kişi de korkaktı şu da olabilirdi ya banane kim gelirse gelsin oda olabilir Allahtan olmadı çünkü farkındaydı iki kişi de bilerek yapıyordu görünmekten hep korkuyorlardı bu benim şansımdı oyunda olan kız kardeşi neden kurtardı ya öldüm diye düşündü kapıyı açtı ya da ölürse ne yaparız diye açtı yani bence yine kendini düşündü Allahın mucizesi Allah fırsat verdi 1. oyunları olmayınca eski tuzak geldi akıllarına ben bu kızı korkutmuştum öyle susturabilirim diye düşündü o yüzden çok fazla çabaladı ve aynı tuzak da ben tuzağa düşmedim bu sayede kendini ele verdi
Alan mutlu veren mutlu devri bitince gelen pişmanlık çöptür.
Valla bende mesafe koyuyorum ilk başta sonra gene kandırıyorlar :D
Doğal kadın davranışı. Zekası yerine duygularını kullanmak.
Hayat kazık yedikçe güvenmemeyi öğretiyor, daha yeterince kazık yememişsindir
Yaşaya yaşaya öğreniyoesun
İnsanlar güvenilir falan değildir sadece menfaatcidir
Adam gibi biri karşına çıktığında.
hatalarından ders almaya başladıkçs
Acı tecrübeden
Nasıl bir kazık yedin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşamanın ne kadar yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. İnsanlara hemen güvenmek yerine, onların davranışlarını ve sözlerini bir süre gözlemlemek sana daha sağlam bir zemin sunar. 🕵️♀️ Duygusal birikimlerini ve sezgilerini dinlemeyi öğrenerek, ilişkilerinde daha bilinçli adımlar atabilirsin. Kendini korumak, enayilik değil, akıllı bir seçimdir. 💖