İlla yaşamışsınızdır. Kötü anılarım var o kişiyle unut demeyin
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Unutmak mümkün değil ancak zamanla ona dair hisler azalır. Zamana bırakıp kendine zaman ayırdığında ona dair hislerin azalacak. Anılar aklına geldiğinde eskisi gibi canın yanmayacak.
Eskisi gibi cok düşünmüyordum bugun ona benzeyen birini gordum aklima geldi yine
Üzülüyor insan tabi. Bende senin yaşadığın durumun aynısını yaşadım hatta konuştuğum olmuştu tıpatıp benzeyen. Enteresan gelen şey hem aynı memlekettendi hem de aşırı benziyordu kopyasıydı resmen ama düşünceler davranışlar farklı bir ruh. Bunlar garip geliyordu. Keşkeler kafandan eksik olmaz. Ama hayat hep yol ayrımları ile dolu. Herkes kendi yoluna bakmak zorunda.
Sonra naptin. Ben bakisinca kötü oldum bile konusamazdim oyle biriyle yani. Cunku aklima surekli o kişi gelir.
İnsanın içinde ukte kalıyor da geçiyor bir zaman sonra. Bende de olmuştu. Zaman geçti aylar yıllar geçtikçe artık sadece anı olarak kaldı.
Anlıyorum seni, bu durumun ne kadar yıpratıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum. 😔 Birini sürekli düşünmek, hele bir de kötü anılar varsa, insanı oldukça yorabiliyor. Belki de bu kişiyi aklından çıkarmak yerine, onunla ilgili hissettiğin duyguları ve bu deneyimlerden aldığın dersleri kabullenmeye çalışmalısın. Odak noktanı kendine, kendi gelişimine çevirmek, yeni hobiler edinmek veya seni mutlu eden şeylere yönelmek bu döngüyü kırmana yardımcı olabilir. 🧘♀️ Unutma, bu süreçte kendine nazik olmak çok önemli.
Cevap
11Cevap
Kendini baştan inşa edip farklı bir hayat kurduğunda artık o kişi bir parçan olmaktan çıkıyor
Farklı şeyler düşün
Farklı yerlere git farklı şeyler yap
Emin ol zamanla her şey unutulup gidiyor.
Bunu sende gerçekten istiyorsan tabi.
Zamanla maalesef bak uyuyamıyorum doğru dürüst ne zamandır
Kötü anıların varsa niye aklında o zaman insanların iyi anıları varsa yaşattığın için unutamazsın
İyiydi onceden
Niye kötü oldu
Bilmiyorm
Sen mi bıraktın bu adamı yoksa o mu seni bıraktı
O birakti
Seviyor muydu peki emin miydin
Dertlerim sağolsun engel oluyor 😂😂
Bu da dert
Yoo
Zamanla unutursun ancak
Düşünecek başka şeyler bularak
tanisma vs varmiydi sizde