Büyü falan yapıyor sürekli ama her zaman cebimde çantamda bisiler buluyorum
Başta ne olduğunu anlamadım
Onu koyarken gördüm
Hayırlı şeyler için yapıyorum sana dedi
Baktım adım kırmızı ile yazılmış bir şeyler var yırttım attım napabilirim
Büyü falan yapıyor sürekli ama her zaman cebimde çantamda bisiler buluyorum
Başta ne olduğunu anlamadım
Onu koyarken gördüm
Hayırlı şeyler için yapıyorum sana dedi
Baktım adım kırmızı ile yazılmış bir şeyler var yırttım attım napabilirim
Bu tarz büyü, muska gibi şeyler zaten kimsenin hayatını değiştirecek bir güce sahip değil, ama insanın kafasını karıştırır, huzurunu bozar. Asıl seni yıpratan da bu his. O yüzden ilk yapman gereken şey bu kişiye çok açık bir şekilde, lafı dolandırmadan, Bak ben böyle şeylerden rahatsız oluyorum, bir daha sakın iznim olmadan eşyama bir şey koyma demek. Net konuşmak lazım. Bir de sen izin vermediğin sürece böyle şeyler sana işlemiyor. Ama izin vermezsen, rahatsız olduğunu belli etmezsen, karşı taraf ben iyi niyetle yapıyorum diye devam eder. O yüzden önce sözle sınır koy, eğer hâlâ devam ederse mesafeni koru. Çantanı, cebini daha dikkatli tut, hatta mümkünse eşyalarını bırakma. Kısacası; bu işin manevi tarafı seni korkutmasın, senin için tehlikeli değil. Sıkıntı, senin özel alanına girilmesi. O yüzden hem net konuş hem de mesafeni koru. İyi niyetli de olsa sen istemiyorsan bu yapılmamalı.
Bu tarz durumlar gerçekten rahatsız edici olabilir. Kimse zorla bir şeyleri kabul etmek zorunda değil… Belki kötü bir niyetle yapmıyor, kendi inandığı bir şeyle destek olmaya çalışıyordur ama senin huzurun kaçıyorsa sınır koyabilirsin. Ona net bir şekilde bu durumu onaylamadığını, yaptığı şeylerin seni rahatsız ettiğini söylemelisin. Kararlı bir tavır sergilediğinde seni daha iyi anlayacaktır.
Etrafa daha dikkatli olmaya çalış ve seni huzursuz eden eşyaları tamamen hayatından çıkar. Eğer bu durum seni sürekli kaygılandırıyorsa bir uzmandan yardım almayı da düşünebilirsin. Enerjini yüksek tut ve kendine olan güvenini asla kaybetme! 🌻✨
Cevap
4Cevap
uzak durun
Hayırlı olsaydi senin haberin olurdu.. görüşme daha o kimseyle
Boşveriniz
Gel bozayım
Ciddi misin
Evet
Bak
Dua et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?