En tatlı, masum dediklerimizin bile bir gün kötülüğü dokunuyor, çok sonradan gerçek yüzlerini öğreniyoruz. Neden bütün insanlar kötü?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En tatlı, masum dediklerimizin bile bir gün kötülüğü dokunuyor, çok sonradan gerçek yüzlerini öğreniyoruz. Neden bütün insanlar kötü?
Cevap
5Cevap
Gerçek yüzleri bellidir ilk tanışmadan sonra sonrası çıkar durumları sanki önemser gibi yapar ki millet ne sansın bakın gördünüz kız arkadaşım bana bağırıyor o yüzden yanında şahit getirir ki annesine yetiştirsin ara bozsun diye kızın ne olduğu zaten belliydi bende oynadım onlar gibi zaten de fırsat vermedim beni tuzağa düşürmesine zaten onu ilk sınavda çözmüştüm evet bir anlık ben dedim sinirliydim kızın ruhunu görmüşüm acısını çekiyorum falan has ettim hiç de pişman değilim o ailede onu bekliyordu anlaşmışlardı Allah zaten hep işaretler yolluyordu bu kız güvenilmez sakın güvenme sonra öbürü dersek ilk olay ben çok küçüktüm o biraz büyüktü ben o zaman anlamadım ve bana ders oldu ikinci görüşümde de rahattı muhattap olmadım sarılmadım bir laf etti bu ne demek? unutmadım şifre veriyor bana o zaman küçüktün? büyümüşsün uzak duruyorum çünkü farkındayım öbürü dersek o ilk ben uyurken iğrenç insan olduğunu gösterdi ikinci de daha kötü olduğunu bu devam etti bir kere daha denedi korkutmayı korkuyordum o ara hiçbiri olmadı ilkinde uyandım çünkü beyin sinyal verdi izleniyorsun? İkinci olayda gözlerinden sezdim başımı çevirdim taciz edildim kurtarıldım üçüncüde de bence rahmetli kuzenimin annesi yani halam kapıyı açtı beni bıraktı sonra hep takip etti izledi belki bir fırsat olur yine korkutmayı denerim izin vermedim seziyordum hep sonra dedi ki dur ben yardakçımı bu işe sokayım belki onla konuşur falan kötülerim kendimi kurtarırım olmadı çünkü bu durumu çok yaşadım turdan iyi biliyordum yardakçısının bakışlarından anladım oda yanındaydı ve baya sene sonra ikisi plan yapmışlar oynuyorlar ve bu kez yardakçısı daha ileri gidiyor sezdim şüphelendim görsel hafızamla ilk karşılaşmayı mesafeyi gördüm olay anında sonra o aynı korkutma planını hazırladı bu kez de olmadı çünkü ben bana baya bakmasından oyunu çözdüm turdan iyi biliyordum bu durumu oyunlarını bozdum
İnsanlar genelde sonradan kötüleşmez. İlk başta kendilerinin en iyi ve kibar yönlerini gösterirler. Zaman geçtikçe maskeler düşer, stres artar ve gerçek kişilikleri ortaya çıkar. Maskelerin Düşmesi ve Zamanİlk dönem: Herkes beğenilmek ister. Bu yüzden kusurlarını saklarlar. Zamanın etkisi: Sürekli kibar kalmak zordur. Günlük hayatın stresi artar. Gerçek deneme: Zor bir olay yaşanır. Kişinin gerçek tepkisi o zaman görülür. Neden Farklı Görünürler? Rol yapmak: İnsanlar yeni ortamda kabul görmek için rol yapar. Alışma durumu: Karşısındakini garantide görünce çaba göstermeyi bırakırlar. Çıkar ilişkisi: Beklentiler bitince tutumlar değişir.
Ama neden hiç mi dürüst insan yok hep böyleleriyle mi uğraşıcaz
İyi niyetli insanlar var azda olsa var
Ben kendimin kötü olduğunu düşünmüyorum.
İyi biriyim kendimi övmek gibi olmasın.
Maalesef öyle başıma çok kötü olay geldi beni kullanan kız sevgili olduk benle fotoğraf paylaştı eski sevgilisi kıskansın diye sağlam biriydi bagaja sokmuştu zoraki beni
Ohaaa yuh nasıl kurtuldun
Geçmiş olsun herkesin karşısına kendi dengi çıksın umarım
Teşekkür ederim umarım sizin başınıza ne geldi
@Kubra9898p8 havasız kaldım saatlerce sonra bir yere park etti kaçtım oradan
Geçmiş olsun koca bebek güçlüsün bide nasıl direnmedin bu kadar kolay mı ya
Ne gibi mesela biraz anlatır mısın
Hani belki senden kaynaklı bir şey vardır da insanlar sana öyle davranıyor olmasın?
Bak mesela insanlara asla güvenmem hep bir gün gidecekler gözüyle bakarım öylede olur zaten ama tüm ilişkilerimde aldatılıyorum en korkunç olanı ise bunun bilincinde olup yinede karşımdakine bunu konduramamam kendini masum gibi göstersin hemen yelkenleri suya indiriyorum
Aldatmalar zaten çoğaldı. İnsanlar tek kişiyle yetinmiyor ki 5 dk önce KS de sordum bunun sorusunu bende farkındayım. Yelkenleri suya indirmen senin saflığından iyi niyetinden temiz kalbinden kaynaklı. Yani burada hata etmiyorsun suç onlarda. Yanlış insana denk geliyorsun ki günümüzde maalesef yanlış insan çok. Bende 1 kez aldatıldım harbiden çok kötü bir şeymiş. O noktadan sonra kimseye güvenemiyorsun.
Ama hayat devam ediyor bir yerden sonra mecbur illa ki hayatımıza insanlar giriyor neden böyleler ki bide peş peşe sırlarını öğreniyorsun
Allah korusun yani 1 kez başıma geldi de bidaha gelmesini istemem aldatılmak kadar kötü bir şey yok. Konu sadece buda değil, karakter olarak kötü birini sonradan öğrenmekte kötü. Zamanını emeğini vaktini her şeyini çöp ediyor. Sonra da yeni birini tanımak yeni birinin sevdiği rengi sevdiği yemeği bunları bilmek bile artık boş geliyor.
Aynen öyle hevesi kalmıyor ve güven zedeleniyor yani bende daha yeni öğrendim ve az öncede karakterinin nasıl oldugunu falan önüne gelenle konuşan bi tip oldugunu gördüm mesajlarını vs ne diyelim iyi kalmakta zor bu devirde
Umarım iyi birini bulursun da sosyal medya devrinde bence sosyal medya kullanmayan insan bulmak lazım. Çünkü sosyal medyada herkesin konuştuğu birileri var. Kimse boş durmuyor doyumsuzluk söz konusu.
Öyle tabi tecrübe diyelim artık
🙏🏻👍🏻
İlk başta görüp te konduramadığımız için
Sanırım öyle hiç mi iyi insanlar çıkmayacak ki
İyi insan kaldıgını düşünmüyorum o yüzden insan sevmim ben
Ya beyaz ya siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların zamanla gerçek yüzlerini görmenin verdiği hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Aslında, insanlar genellikle "kötüleşmezler," aksine kendini güvende ve rahat hissettikçe tüm yönlerini, yani hem olumlu hem de zorlayıcı taraflarını daha açıkça ortaya koyarlar. 🌸 İlk zamanlarda, hepimiz kendimizin en iyi versiyonunu sunmaya çalışırız. Bu durum, insan ilişkilerinin doğal bir dinamiğidir. İnsanlar tek boyutlu değildir, farklı zamanlarda farklı tepkiler gösterebilirler. 🌼 Bu gözlem, seni yalnız hissettirmesin. 🤗