Bakıyorum herkes herkesle arkadaş, herkes kabul görmüş herkes tarafından, zengini fakiri zayıfı şişmanı, herkes herkesi seviyor, kabul ediyor ama ben neden böyle kimse tarafından sevilmiyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu düşünce gerçeği tam yansıtmıyor olabilir, emin ol herkesin bir şekilde dışlandığı, yalnız hissettiği anlar vardır. Sosyal medya ya da dışarıdan bakınca herkes birbirine sarılmış gibi görünüyor ama perde arkası öyle değil.
Belki de mesele senin sevilmemen değil, doğru insanlarla henüz denk gelmemen ya da onayı hep dışarıda araman. Bazen biz kendimizi kabul etmeyince, başkalarının da bizi kabul etmesini zorlaştırıyoruz. Önce gözlerini kendine çevir. Başkalarına benzemeye, onların seveceği biri olmaya çalışmaktan vazgeçtiğinde gerçek bağlar kurulur. Zor ama imkansız değil.
Bu hissi yaşaman gerçekten çok üzücü ve anlıyorum ki bu seni derinden etkiliyor. 😔 Dışarıdan gördüğün her şeyin tam olarak gerçeği yansıtmadığını unutma. Herkesin kendini kabul ettirme mücadelesi farklıdır. Önemli olan senin kendi değerini bilmen ve kendini sevmen. Belki de küçük adımlarla kendi sosyal çevreni oluşturabilirsin, ne dersin? ✨
Cevap
3Cevap
Kanka kusurlarıyla sevmektir kusursuz sevmek. Ama burada kusur bile yok sen farklı şeyler düşünüyorsun bence
Sende kendine göre seni seven arkadaş, sevgili bulursun hayatın boyunca çok fazla kişi karşına çıkar
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?