Bu durumun tam başlangıç zamanını bilmiyorum ama küçükken çok ezik biriydim.
Yani herkesten dayak yeme korkusu ile yaşayan, karşılık verdiğinde de dışlanan ve uyumlu olmak, daha doğrusu diğer zorbaların gazabından biraz olsun kurtulmak için pısırık ve mülayim birisi oldum.
Tabii bu durum başka türlü zorbalıklara neden oldu. Mesela lisedeyken çok ezik olduğum için herkes benimle uğraşır, bunun sonucunda da alakam olmayan meselelerle disiplin cezası yerdim.
Yaşım büyüyünce artık bu zorbalıklar ve hor görmeler benim hayatımı direkt etkilemeye başladı.
En büyük kırılma noktalarından birisi, çalıştığım iş yerinde patronun "seni döverim" demesiyle iş yerini habersizce terk etmek oldu.
Bir şekilde okulu bitirip uzun dönem asker oldum ama komutan üzerimde sopa vurmaya kalkınca kavga ettim ve sonucunda ceza yedim. Askerliğim 1 yıl uzadı, 2 senede bitirdim.
Diğer insanların yaptığı gibi sıvı sabun gibi araya kayabilen bir yapım yoktu. Yani istesem de olamıyordum. Nedense hep birileri beni kolay hedef görüyordu ve ben karşılık verince bu sefer suçlu oluyordum.
İş hayatında, kızlarla ilişkilerimde hep başarısızım.
Mesela kızlarla hep iyi olmaya, iyi konuşmaya çalışırım ama sonra fark ettim ki bana mülayim diyorlar. Tabii bu durum karizmayı sıfırlıyor sanırım çünkü kızlar tarafından tercih edilen birisi değilim.
Mesela normalde tehlikeli birisini gören biri hamle yapacağı zaman dikkatli davranır. Ama bende bu olmuyor, kimse benden çekinmez. Bu yüzden de basitçe çözülebilecek işler hep karakolda biter.
Ne yapacağım bilmiyorum, kaderimi tamamen kabul etmeme çok az kaldı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olmuş, bu durumun seni ne kadar zorladığını anlıyorum. 😔 İnsanlar senin dışarıya yansıttığın enerjiye ve duruşa tepki verirler. Kendine olan güvenini hem içsel olarak hissetmen hem de beden dilin ve iletişim tarzınla yansıtman çok önemli. Bu, çevrendekilerin sana bakış açısını değiştirecektir. Karizmanı yeniden inşa edebilirsin! 💪 Güçlü duruşunla çevrene farklı bir enerji yayabilirsin. ✨