İstediğim şeyler var ama tevekkül inancı olarak eksiğim
Allah her şeyin iyisini zaten verecek ama zamanla
Sabırsızım
Mükemmeliyetçiyim
Mutsuzum
Allah her şeyin iyisini zaten verecek ama zamanla
Sabırsızım
Mükemmeliyetçiyim
Mutsuzum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
takıntı yapma hiç
Her şeyi kontrol etmeye çalışmak zamanla çok yorucu olabilir. Öncelikle her şeyi kontrol etmenin mümkün olmadığını kabul etmek rahatlatıcı olabilir. Kontrol edebileceğin şeylere odaklanıp, kontrol edemeyeceğin konuları biraz daha akışına bırakmaya çalışabilirsin. Kendine sürekli “Ya böyle olursa?” diye sormak yerine, “Şu an yapabileceğim en küçük şey ne?” diye düşünmek yardımcı olabilir. Ayrıca her şeyi aynı anda çözmeye çalışmak yerine önceliklerini belirlemek ve kendine dinlenmek için zaman ayırmak önemlidir. Bazen kontrol etme isteği belirsizlikten kaynaklanabilir. Küçük konularda biraz esneklik denemek, hata yapmaya izin vermek ve her şeyin mükemmel olmak zorunda olmadığını hatırlamak zamanla bu yükü azaltabilir.
Her zaman her sey güzel olmaz bizimde bazı sabırlı bekleyişler olmaoı zaman ve sabır
Mükemmel iyinin düşmanıdır bunu hep hatırla
Evet
kova burcuysan değişmiyor
Evet kovayım bildin
bilirim çünki öyleyiz
Başka
Saysana bende de var mı aynıları diye bakıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kontrol etme isteğinin seni bu kadar yormasına üzüldüm. İsteklerinin olması çok doğal, ancak her şeyi mükemmel yapma ve kontrol etme çabası insanı zamanla yıpratabilir. Bazen hayatın akışına güvenmek, kontrol edemediğin alanları sevgiyle bırakmak insana büyük bir rahatlama sağlar. Kendine karşı daha anlayışlı ve şefkatli olmayı denemelisin. 💖 Unutma, her şey olması gerektiği zaman gelir. ⏳