Annem 165, babam 167, halam bile 158, yani boyum 153 kaldı sanırım. Çok yemek seçmemden kaynaklı, çok pişmanım. Hayatım boyunca takacağım buna sanırım, kısa boy hiç iyi durmuyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
Boyun uzaması için okunan beyit ve faziletli zikirler dualar her gün 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil halim velhamdülillahi ala kül-li hal sivel küfri ved-dal-al allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah em-rar-tü kef-fen seb-be-hat fihel ha-sa ve rav-ve-til cey-şe bi ma-in ta-hi-rin ala me-a-şi ve me-a-di ve ala zür-ri-ye-ti ve ba-tı-ni ve za-hi-ri allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Boyun uzaması için okunan beyit ve faziletli zikirler dualar her gün 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil halim velhamdülillahi ala kül-li hal sivel küfri ved-dal-al allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah ya rabbi peygamberimiz Muhammed Mustafa sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellem efendimizin mukaddes mu-tah-har mü-ker-rem mü-nev-ver kutlu uğurlu hayırlı bereketli faydalı feyizli nurlu tayyib şifalı keremli mübarek eline niyet ettim rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah em-rar-tü kef-fen seb-be-hat fihel ha-sa ve rav-ve-til cey-şe bi ma-in ta-hi-rin ala me-a-şi ve me-a-di ve ala zür-ri-ye-ti ve ba-tı-ni ve za-hi-ri allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
İse yararmi cidden
Ama benim boyumun uzaması durdu doktor öyle dedi genede yararmi eminmisiniz
Hergun kaç kere 10 günde etki edermi
Hocamisiniz
Hergun 10 kere okusam etkili olur mu
Bilmiyom hiç ümidim yok keşke küçükken taksaydim şimdi elimden hiç bişey gelmiyor küçükken yaptığım diyetler falan filan az yemek yüzünden kısa kaldım cidden psikolojim çok bozuldu lütfen dua edin bana
Allah razı olsun sizden
boyun uzar mı evet uzar fakat yemek seçimlerin protein ağırlıklı olur ve spor yaparsan. hele ki yüzme. ama çok büyük bi sıçrama olmasa da biraz daha uzarsın geç değil. takma kafana. kısa boylu ve zayıf bi kız inan bana erkeklerin ağzının tadını bilenleri tarafından çok aranana bişey. kocaman ve yarma kızlara göre tercih sebebi. çünkü böyle evirip çevirip bi güzel istediği gibi oynaşır senle diye düşünür. yatakta ordan oraya sürükler rahatlıkla. daha ne olsun.
Çok takıntı yapıyorsan, paran da varsa boy uzatma ameliyatı olabilirsin
Param yok ve olsada çok sağlıksız bişey yaşlanınca çok zorlanirim
Kendini sevmeyi öğren
Takılma öyle şeylere. İnsan sevdiğini her şekilde kabul eder. Boy pos meselesi değil olay... erkekte dil ve iletişim, kadında aura her şeydir.
Bence gayet tatlı hiç üzülme.. Minik bişeysin.. Muhtemelen de 45 kilo falansın
Motive mi ettin sen simdi
Yoooo hoşuma gittiğini belirttim
Takma kafana ya uzun boyluların farkı ne yaşayıp ölüp gideceğiz boşveeeer
Evet ama insanlar bu dünyayı çok takıyor
Bu yaşta takıntı yaparsan boşuna canını sıkarsın gerek yok elinde olmayan bişey için canını sıkma
Hiç de öyle düşünme bana göre kısa minyon tipli kızlar daha çekici daha güzeller
sana ne iyi gelir biliyor musun? 189cm bir erkeği kölen gibi kullanmak. mükemmel hissettirir~
Ben okdr uzun sevmiyorum hem neden bana baksin
Boyu takıntı yapma kişiliğini yücelt dış görünüşüne barışık yasa
Kişiliği kim napsin bu devirde herkes görünüşe bakiyor
Spor yapabilirsin. Doktara gidersen vitamin takviyesi alırsın. Erteleme ama
Anne uzunmuş ya niye kısa biriyle evlenmis
Görücü
çıkmana gerek yok boyle olmanı kabullen
Pek sanmıyorum benim acayyip boy takıntım var hayatımın sonuna kadarda takicam büyük ihtimal
Gayet güzel bir kadın için
Hayır kisa
Kısa kadın her zaman daha dişil ve çekicidir
Olsun topuklu ayakkabılar giyersin
Yapıcak bişey yok minyonlarda kendi çapında tatlı
Ne güzel boyun var işte
hayır lgisi yok hormon salglıyomusun
Evt hormonlarım normal hepsi iyi daha önce baktirttim
hayır dişil hormon
Hepsine baktirttim kadın normal dedi
ya sorduğum tatmin bu çok önmeli
Nnee
İstanbul'da olsan bitkisel bi kaç karışım bağlantım var denerdin
Pek işe yarayacağını sanmiyorum
Plaklar kapandıktan sonra bı ise yaramaz
libidon yüksek değilmi buda artı
Abi ne diyosun ya
Yüksek ayakkabı al sorun olmaz
Babandan dolayı
Hangi şehirde yaşıyorsun
Ameliyat olursun
Bence ideal
Kilon kaç peki?
Mükemmelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boyunla ilgili bu hislerini anlamakla birlikte, asıl değerinin fiziksel özelliklerinden çok daha öte olduğunu bilmelisin. Senin eşsiz kişiliğin, zekan ve yeteneklerin seni özel kılan gerçek hazinelerdir. Kendine odaklanıp iç dünyanı zenginleştirdiğinde, bu tür düşüncelerin etkisinin azaldığını göreceksin. Kendini olduğun gibi sevmen en güzeli. ✨💖