Hayır yani tanımadığınız insanlara böyle şeyler yazacak cesareti öz güveni nereden buluyorsunuz anne ve kız kardeşiniz yok mu yoksa babanız mı çok anlamıyorum
Bu cesaret anonim olmaktan geliyor. Kendi anneleri kız kardeşleri yok gibi her kadına bu üslup ile yaklaşabilir olduklarını düşünüyorlar. Bunun için de yıllardır burada olmanın verdiği önlem olarak görüş altı yorumu ve mesaj kutusunu ebediyete kadar kapalı tutacağım
Böyle rahatsız edici mesajlar, ne yazık ki bazı kişilerin sanal ortamda kendini sorumsuz hissetmesinden kaynaklanıyor. Karşısındaki kişiye saygı duymayan, empati yoksunu ve sınır tanımayan bir düşünce yapısının yansımasıdır bu. Yaşadığın bu durum karşısında hissettiğin öfke çok anlaşılır. Böyle tavırlar gerçek özgüven değil, bir zayıflık göstergesidir. ✨
Ben de anlamıyorum sizi buradaki insanların zihniyeti belli ne için burada oldukları belli çoğunun hal böyle iken mesaj kutusunu açıp bir de normal mesaj mı bekliyorsunuz madem sikayetcisiniz kapatın kutusunuzu sadece karşılıklı takiplestikleriniz yazabilsin.
Öyle bir şey mi yazmışım nasıl okudun da nasıl anladın acaba tabikii yok ama buradakiler bunu bilecek kapasitede insanlar değil. Aç kapat bana ne beni ne ilgilendirir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
Bunlar da hamur bozuk emin ol yazdığını normal sanar senin verdiğin cevaba terbiyesiz der. Bunlar böyle pislik alt yapı tamamen çökük bunlar da ne dersen de bütün mesaj kutusu açık herkese bunu yaziyordur emin ol.
En İyi Cevaplar