Hani böyle canla başla kendinizi ifade etmeye çalışırsınız yaa, bir türlü olmaz. Bi de kalbini kırmış olursunuz, çünkü sizi anlamamıştır. Darağacını kurmuş, yağlı urganı boynuna dolamış, sehpaya tekmeyi atmıştır hani dii mi..
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani böyle canla başla kendinizi ifade etmeye çalışırsınız yaa, bir türlü olmaz. Bi de kalbini kırmış olursunuz, çünkü sizi anlamamıştır. Darağacını kurmuş, yağlı urganı boynuna dolamış, sehpaya tekmeyi atmıştır hani dii mi..
Cevap
2Cevap
İlla ki zaman zaman oluyor gadası
Çayımızı içip keyfimize bakalım.. kafaya takmaya gerek yokmuş
oldu.
Anlamıyorsa anlatmak için çabalamam
Hem suçlusun hem güçlü
olmasını istemesem de oluyor arada,
Evet istemesek de basımiza geliyor. Bunu yaşamasak çok iyi olcak daa
Ne anlamadım
Biriyle konusuyosun ve seni yanlış anlıyor, yanlış anladığı için kalbini de kırmış oluyorsun. Ve bağlantı kopuyor, elektrikler gidiyo yani. Yaşadın mı bunu diye soruyorum. Bilir misin bu duyguyu
Çok oldu kalbimi kırdılar
Bilerek kirmislarsa beterini yasasinlar deriz. Ama istemeden olduysa zaten özür diler, affedilir..
Bilerek kırdilar beterini yaşadılar ee ben naoacam şimdi bana faydası ne bu beduanin benim kalbim kırık kaldı özür de dilenmesi gonulde alınmadı
Silip hayatıma baktım sende öyle yap
Senin de kalbine dokunup bunları unutturcak şeyler olur inşallah. Ne diyebilirim ki haklısın. Zaten bilerek kalp kıran özür dilese nolcak evet. En büyük suçu işlemiş zaten
En iyisini yapmışsın ama kalbi kıran benim. İstemedim böyle olmasını 🫤
Vicdan azabı mi çekiyorsun özür dile gönül al
Ben hemen gönül alırım çünkü araya soğukluk girince gurur meselesi olmadan çözmeye çalışırım
Sence yapmamışmiyımdır. Tabiki özür diledim, gönlünü almaya çalıştım ama olmadı. Hani soruda da belirttim ya, en olmadık zamanda oldu işte napayım
İnan arasına iki saniye zaman koymadan gönül almaya çalıştım. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa olmayınca olmuyor mu bilemedim
Ee elinden geleni yaptın geç kaldiysan hani çoktan soğumuş olabilir daha sicakken gönül almalısın biz kadınlar zamana kaldıkça soguruz
Elimden geleni yaptım evet ama bu yeterli mi onun için bilemiyorum. Artık beklemekten başka yapabileceğim bisey yok galiba
Neyi bekliyorsun?
Dönmesini
Bence beklemem özür diledigin halde mesafe koyduysa seni bitirmiştir
Öyle görünüyor 🫤 🤦🏻♂️
Sağlık olsun
Bundan sonra kimse kalbini kırmaz umarım. Ne diyeyim. Ben de sakarım demek kii
Hayır
Ne iyi... Başına gelmesin diye dua et bence
Anlatın abi o zaman
Neyi anlatalım
İnsan gibi kırmadan
İnsan gibi anlatıyoruz, kırmak gibi bi niyetimiz de yok, ama yanlış anlatabiliyor insan işte. Sen hiç yanlış anlamadın birini veya yanlış anlaşılmadın mi hiç
Çoook değil
O zaman beni anlıyosundur, durumumu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, bu duruma hepimiz zaman zaman düşebiliyoruz. Kendi niyetimiz çok farklıyken, kelimelerle aramızdaki o köprüyü kuramamak ve yanlış anlaşılmak gerçekten çok yıpratıcıdır. Üstüne bir de karşındaki kişinin kırıldığını görmek, hissettiğin o çaresizliği ikiye katlar. İnsanların niyetlerini anlamak zaman alsa da, samimiyetin her zaman en güçlü dil olduğunu unutma. 😔💬