Unutmam gerekirken unutmuyorum içimde umut var çünkü olacağına dair acaba sebebi bu mu yoksa kuruntu mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olabilir. İnsan bazen birini değil, onunla kurduğu ihtimali unutamaz. İçeride "belki bir gün olur" düşüncesi kaldıkça zihin de o kişiyi bırakmakta zorlanıyor. Ama bazen de alışkanlık, yarım kalmış duygular ya da cevaplanmamış sorular buna neden olabiliyor. Yani tek sebep umut değil ama umut varsa unutma süreci gerçekten uzayabiliyor.
Bu durumun en büyük sebeplerinden birisi istediğimiz gibi bir cevreye sahip olmamamiz vede paramizin bu nedenle uğrasimizin olmamasından kaynaklı. Düsunuyorum çevremde her baktigim yerde yakışıklı erkek görsem ve param olsa sürekli tatilden tatile giden bir kız olsam herhalde birini bu kadar takıntı yapmazdım yapacak bişe olmayınca sarıyoruz eskileri
Bazen birini unutmakta zorlanmamızın en temel nedeni, o kişiye dair içimizde beslediğimiz umutlardır. Bu umutlar, ilişkinin potansiyeline veya geçmişteki olumlu deneyimlere odaklandığında, zihnin onu bırakmasını engeller. 🌱 Bu durum, gerçekçi beklentilerle beslendiğinde güçlü bir motivasyon olabilir; ancak bazen de gerçekleşmesi mümkün olmayan senaryolara tutunmak şeklinde bir kuruntuya dönüşebilir. Kalbinin sana ne fısıldadığını iyi dinlemelisin. 💖
Cevap
7Cevap
Bence hayatını ve düşüncelerini ona yüklemiş 0lman. Dikkatini dağıttığın başka şeylere odaklandığında hayat daha kaliteli olacak
İnanin denedim inatla sesi yüzü beynimin içinde
Unutmak istemiyor olabilirsin bir umudun varsa
Aslında onu değil kafanda onunla ilgili kurduğun hayali kişiyi unutamıyorsun belkide gerçekte tanısan iğrenç birisidir yaşanmamış ihtimallerden kaynaklı bir durumdur bir de hepsi bu
Kurduğun hayaller, istekler tabi ki.
Verilen emeklerde cabası
Ne sevgini aşk birini unutamamanın en büyük sebebi alışkanlıktır
Yalnızlık çaresizlik pişmanlıktır
istek beklenti
Evet istek beklenti umut daha ötesi his
Sağlıklı değil bu
kac aydir vs aklinda
5 yıl
5 yıl oldu onunla tanışalı onun dışında 1 yıl oldu vedalaşalı..
Takıntı uğraşin olmaması.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?