İnsanları iyi analiz ettiğimi düşünüyorum. İnsanların sözlerinin ya da kendisinin sahte olduğunu bile bile inanmayı seçiyorum. Bakın inanıyorum demiyorum özellikle inanmayı seçiyorum. Neden olabilir, aptallık harici?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanları iyi analiz ettiğimi düşünüyorum. İnsanların sözlerinin ya da kendisinin sahte olduğunu bile bile inanmayı seçiyorum. Bakın inanıyorum demiyorum özellikle inanmayı seçiyorum. Neden olabilir, aptallık harici?
Cevap
6Cevap
İşte bende bu yok.. yalan söylendiğinde sadece ikimiz varsak uyarıyorum ve ona doğruları söylemesini tekrar ettiriyorum.. eğer kalabalıksa o konuyu herhangi bir gün başbaşa kalırken tekrar açarım.. herkesi kandirabilir ama ben yalandan da olsa inanma taklidi yapmam
Bu öyle bir şey değil. Mesela fake biri vardı kimse kolay kolay anlamaz ama ben anladım yine de gerçek biri olacağı ümidine kapıldım filan.
Evet
Olabilir cidden yani kimseden bir beklentim de yok aslında
Böyle şeyler zaten aptallık yüzünden olmaz. Bu bir tür duygusal ihtiyaçtır. Sebebi çoğu zaman küçük yaşlarda oluşan ciddi travmalardır.
Evet bunu aşmanın yolu nedir
İyi bir terapist. Kendi başına hiç destek almadan aşmak zor olabilir. Ama yine de sorunu bulmuşsun, bu bile çözüm için çok önemli.
Aslında sorunu hep biliyorum da kendime konduramıyorum
Yalnızsın bu yüzden inanıyor gibi yapıyorsun. Sahtede olsa iyi şeyler duyup duygunu bastırmak istiyorsun.
Ama evliyim
O zaman yanlış kişiyle evlisin.
Evet kesinlikle yanlıs kişiyle evliyimde kadını erkeği aynı arkadaş olarak anlamadım yani
Sorudaki cevaplara yaptığın yorumları okudum üşenmeden🙂 Evlisin ,29 yaşındasın, sanal sohbet peşindesin. Beklentim yok diyorsun ama üzülmüşsün yine. Normal olduğunu düşünmüyorum açıkcası👍
Üzülüyorum evet cünkü hiç kimse olduğu gibi değil. Beklentim yok derken aşk, sevgi vs öyle şeyler için sohbet etmiyorum yani. Normal insani olarak ediyorum ama kendi olan insanda yok garip
Sana öyleleri denk gelmemiştir. Bende burada çok iyi elit insanlara denk geldim. Çoğuyla sohbetimiz sürüyor. Umarım denk gelir sanada.
Eski hesabımda geliyordu cidden
Kişinin fake olması umrunda değil asıl umrunda olan söyledikleriyle seni iyi hissettirmesi
Saçma bence. Üzülürsün
Öyle oldu zaten
Üzüldüm senin adına
napiyoki
Tüm kadınlara inanırım
Malız ondan
Değiliz be yavrum yani anlıyorum özellikle yine de iyi niyetle yaklasıyorum
Ama bu enayilik canım kendine zarar vermek
Aşırı empati kuruyorum ben daha geçen gün fake çıktı. Dedim ki niye böyle bir şey yaptın anlatabilirsin 🥲
İlerde değişirin merak etme
29 yasına geldim hiç sanmıyorum
Evlenmeyi düşünüyor musun
Evliyim zaten
Fakeyle ne işin var o zaman
Fake olduğunu ne bilcem ki sevgilim değildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum gerçekten de üzerinde düşünmeye değer bir konu. Bazen insanlar, bildiği bir gerçeği bile bile görmezden gelmeyi seçer çünkü o anki gerçekle yüzleşmek, daha fazla duygusal çaba ya da çatışma gerektirebilir. Belki de bu seçim, içsel huzurunu geçici olarak korumanın ya da daha büyük bir karmaşadan kaçınmanın sana sunduğu bir hoşnutluktur. Kendine özgü bir koruma mekanizması olarak görebilirsin bunu. 🤔✨