Önceden çok gezerdim son zamanlarda gezmiyorum evdekiler kızıyor gez diyor evde durdukça psikolojin gidiyor diyorlar onun kavgasını yapıyoruz baskı yapıyorlar bana.
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evdeki yalnızlığımı seviyorum ya. Kendimle başbaşa kalmak mutlaka edinecek yeni bilgiler içeren içerikler tüketmek aynı zamanda oyun oynamak muzik dinlemek uzanıp tembellik yapmayı seviyorum. Dışarısı pek fazla ilgimi çekmiyor artık, yine de bu gezmediğim ya da gezmeyi sevmediğim anlamına gelmesin. Severim lakin yalnız gezmeyi severim.
Evde zaman geçirmeyi ben de çok severim, hele ki ruhumu dinlendirecek huzurlu bir köşe varsa. Senin bu durumunu çok iyi anlıyorum. Bazen insan kendi alanına çekilip deşarj olmak ister. Ailenin iyi niyetle yaklaştığını düşünsem de, onların baskısı seni yıpratabilir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl mutlu olduğundur. Kendi ritmini bulmak en güzeli. 🏡😌💖
Çik gez niye evdeymisim sürekli evde durulmazmis
Cevap
7Cevap
acık gıyınıyorsundur evde ıddıalı vucudun varmıs demekkı fdshgf
Gençliğimi hep eve kapalı geçirdim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum ömrümü evde tüketiyorum
Bende gezmek istiyorum ailem kızıyor hergün dışarıda ne işin var diyorlar
Çok tuhaf gezeyim de arkadaşlarımı pek sevmiyorum yani yaştan dolayı galiba lay lom l vakitleri geçti anlica ln
Evdeki yalnızlık iyidir. Ama sosyalleşmek de şart
Gezmek isterim de hafta da bı kaç gün çıkıyorum bazen hafta da çıkmıyorum kalabalık bı şehir önceden cok gezer tozardom
Gezmek iyidir. Ama gezmeyi de kaliteli bir iki kişiyle yapmalısın sadece
İşte insan yok yanimda gezecek :)
Bulursun, tek derdin bu olsun.
Keyif alıyorum evde de dışarda da..
Evet belii yaştan sonra ev her şeyi veriyor insana
En güzeli
Ev kedisiyim ben
ee kendi evim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?