Özellikle pandemi sonrası birçok insan evde başının çaresine bakmayı öğrendi. Bende artık dışarıda olduğumdan fazla keyifli alıyorum evde takılmayı..

Özellikle pandemi sonrası birçok insan evde başının çaresine bakmayı öğrendi. Bende artık dışarıda olduğumdan fazla keyifli alıyorum evde takılmayı..
Evet evde vakit geçirmeyi seviyorum. Çünkü dışarısı kalabalık, çıksamda en fazla iki saat keyif alıyorum. Ki onda da kalabalıktan rahatsız oluyorum. Bir an önce eve gelme hayali kuruyorum.
Bu her zaman böyleydi bende. Dışarıda olmaktansa evde olmayı tercih ederim. Tam bir şey yapacağım mesela, evde olmakla kıyaslayınca bu daha cazip geliyor her seferinde ama ara sıra arkadaşlarımla da gezip tozuyorum tabi. Sadece çok fazla olduğu zaman darlanıyorum ben.
Cevap
20Cevap
Antalya da yazları evde kalmak nimet zaten. Klima altında her zaman güvende huzurlu oluyor insan
Ay sonu elektrik faturası gelince pek :D
Yoo, evde takılmak sıkıcı, özgürlük sokaktadır! 😅
Evet seviyorum
Ben pandemi döneminde de sosyal insandım. Öyle evde fazla tıkılı kalamam. Kendime ev için vakit ayırıyorum, canım da sıkılmaz ama bunu süreklilik haline getirmem.
Şimdi bir mekana gideceksin bir çay içeyim diyeceksin. Garson önüne menüyü koycak çay içecektim ama gene bakayım diyeceksin smoothie, frozen, milkshake, churchill, fıstık rüyası, waffle, magnolia, limonlu chesecake, elmalı turta,
Mix, elma, guava, lychee vs incelerken ta boş ver anasını satayım çayı kahveyi zaten içiyorum şöyle farklı şeyler olsun diyeceksin olacaksın 400 lük yaaav
eeeee ne yapayım?
Otur evinde yaaaaa
#homesweethome
Ev gibisi yok bence bir mekana gidiyorsun her yönden kısıtlısın ama ev öyle mi dilediğin gibi yayıl sınırsız içki vs on numara
Evimi seviyorum. Evcimen birisiyim, sosyal aktivitelerimiz olsa da, evin huzuru hiç bir yerde yok.
Arabistanbul
Seçimlerden sonra giderler. Sakin
Yani kısmen her yere ayak uyduruyorum
Yeterki sıkıcı olmasın
Evet evcimen bir yapım var , evde vakit geçirmekten keyif alıyorum. Ama aktif bir hayatım var iş ve gezme konusunda.. pek evde vakit geçirme fırsatım olmuyor 🙄
Şans öyleyse
Ben yengeç burcuyum deyim sen anla 😂 markete dahi cıkmayı sevmem dışarı çıktığımda eve gitmeyi düşünürüm 😂
eve olan aşkım ektedir

Mesai gününde işler aklıma geliyor ve evde takılırken kafam allak bullak oluyor. Mesai dışı zamanda evi seviyorum ve keyif alıyorum. Ama dışarıda ailemle zaman geçirmek de çok keyifli.
1 aydır finaller için evdeyim artık kafam bozuldu dkfksk normalde 3 günden fazla evden çıkmadan durduğumda sinirlerim bozuluyo mental olarak çöküyorum benim çıkıp gezmem şart dlfks
Dışarı cıkınca bile hemen eve gelmek istiyorum. En rahat yer televizyonun karsısındaki koltuk gibi bu covid bizi erken yaşlandırdı
evcimenim. İş dişinde bütün vaktimi evde geçirebilirim. mutfakta oyalanabilirim. Yemek hazirlamak bana terapi gibi geliyor.
Seviyorum. Ama gunluk bir saat disarda takilmam lazim. Yuruyus falan gibi yoksa basim agriyor tum gun evde durdugum zaman.
İzin günlerinde severim. Hos ben zaten dışarida durmayi pek sevmiyorum. Mutfakla iç içe olmak daha keyif veriyor
Evde işlerim de yoğun oluyor. Zaten evde kalan vakit iki üç saat oluyor. Gündüzleri boş olmayinca takılmakta bu vakte kalıyor. 😃
Olsun be reis
Evet eğer evde teksem seviyorum ama aileden herhangi biri varsa dışarı çıkmayı tercih ederim
Evet seviyorum. Dışarı çıkmayı eskisi kadar sevmiyorum.
Evett yalnızsam ve ertesi gün için iş stresi falan yoksa çok güzel oluyor
Evde takılmaya o kadar alışmışım ki evden çıkamıyorum
Evet bütün hayalim buydu oldu ama sıkıldım ya help
Aa neden
Ben hep evdeyim zaten, okula gidince mecbur dışarı çıkıyoruz. 😃
İstanbul'da toplu taşımalar bu kadar pahalı olmasaydı gezmeyi daha çok seviyorum
Ben hic sevmem gezmek tozmak bana göre evde durmak çok sıkıcı
Evet seviyorum birde evde kimse olmayacak Varya misss
Evet yapacak bişeyler buluyorum hep😅 dışarısı amacım yoksa sıkıcı
Evde takılmak? 7/24 evde çocuk bakıyorum. Allahtan evi seven biriyim Yoksa kafayı yerdim herhalde.
Ömrümün çoğunu evde takılarak geçiriyorum zaten, evde vakit geçirmek daha iyi.
Sevmiyorum. gezmeyi severim arkadaşlarımla buluşmayi severim evde vakit geçirmek istemiyorum
Kışın soğukta evde kalıyoruz yazın gezelim
Ev ortamını severim. Rahat hissederim kendimi. Beni dinlendirir.
Evet seviyorum evde takılmayı özellikle yanlız.
Reis ben şehrin dışında çiftlikte yalnız yaşıyorum işimde burası evimde misss
Şans değil be reis çok mücadale ettim emeğin karşılığı
Allah herkese nasip etsin gönlünde olanları
Evde takılmayı dışarıdan daha çok seviyorum ve bu hoşuma gitmiyor. Normal şartlarda arkadaşlarımla dışarıda eğlenmem gerekirken, çıkalım dediklerinde ikiletmeden çıkmam gerekirken istemiyorum
Çıkıyorum zaten de zevk almıyorum çok fazla
Pandemiden önce de evde takılmayı çok severdim, pandemi bana yaradı
haftanın sadece bir gününü evde geçirmek zorunda olduğum için bu zorunluluk keyfe dönüşebiliyor
Evde uyumayı çok seviyorum.
Kimse dokunmasın kimse konuşmasın kimse yanıma yaklaşmasın ben öylece uyuyayım. Bir de yaz ayıysa aç pencereyi kapat siyah perdeni. Benden mutlusu olmaz
Seviyorum da resimdeki gibi yemek yapmayı falan değil 😁 televizyon ve internett. Bir de kedim 😘
Evde mutfakta falan evet severim ama genelde de sevmem sıkıcı geliyor bana ev
Seviyorum da sıkılıyorum da.. tembellik yapıyor ve bunu hiç sevmiyorum ben
Sosyal olmak daha güzel
Alıştım artık herşeyi evde yapmak istiyorum dışarısı sarmaz oldu
Evde takılmayı bize ülkenin ekonomisi sevmeye mecbur bıraktı. Kahvaltı fiyatları 200 üstü olunca insan gidip eve peynir zeytin alırım kafasına girdi ne yazık ki.
Bıraksalar. Evden hiç cikmam😅😅
dışarı adım atmak para zaten artık
Seviyorum da hiç fena olmazdı manitle gezmek dolaşmak :D
Severim kitap okur eski dizileri karıştırırım.
👍👍
Evimi özledim 🥺
Yok yaa ben disarilari seviyorum
Hep severdim hala çok seviyorum
Seviyorum evette gezmeyi daha çok seviyorum 😃
Evde yalnız olunca sıkılıyorum ya 😂
Yalnız olacaksam evet
Kesinlikle
Severim film izliyorum bol bol
Hayır sevmiyorum ama okul da beni mutlu etmiyor
Evettttt
Dışarıda çok kalabalık var ve kalabalık yerleri sevmem tenha yerler varsa olabilir
Ben her zaman evde olmayı seven bir insandım. İnsanlar benim normal yaşantımı pandemide sosyal izolasyon olarak tanımladılar. Ve hala "sosyal izolasyona" devam 😅
zaman zaman keşke hiç çıkmasam diyorum :)
Evi sadece uyumak için kullanıyorum
Fazlasıyla:)
Ev eşittir ben
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?