Aile & Toplum Evde yanlız kalmayı sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu gün evde yanlızım ve canım sıkılıyor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl ... Evde yanlız kalmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uykudan uyandigim ve boşluğa düştüm yine mal gibiyim yarın yine ise gidecegim :( tek olmak kötü biraz ama kafa dengi biriyle olmamak da kötü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar da bu devirde milletin başına bela oluyor hele de kızlar için seni çok iyi anlıyorum ama yanlız ol boş ver kafan rahat 🙃 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yalnızlık sıkrı ama Yorumla Soran 1 yıl Haklısın bir yerden sonra sıkar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cook 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben çok sıkılıyorum ya arkadaşları aradım dışarda bir yerde kalmayı teklif ettim bakalım inşallah kabul ederler sanırım yanlız olmak bana göre değil 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uykudan uyandigim ve boşluğa düştüm yine mal gibiyim yarın yine ise gidecegim :( tek olmak kötü biraz ama kafa dengi biriyle olmamak da kötü
İnsanlar da bu devirde milletin başına bela oluyor hele de kızlar için seni çok iyi anlıyorum ama yanlız ol boş ver kafan rahat 🙃
Yalnızlık sıkrı ama
Haklısın bir yerden sonra sıkar
Cook
Ben çok sıkılıyorum ya arkadaşları aradım dışarda bir yerde kalmayı teklif ettim bakalım inşallah kabul ederler sanırım yanlız olmak bana göre değil 😄
Yalnızlığı kim sever
Hayır
Sevmem