Merhaba arkadaşlar. Ben normalde kendi halinde, hiç arkadaşı olmayan yalnız biriyim. Yaklaşık 2 senedir hayatımda anlam veremediğim, gerçekten aklımı kaçırmama ramak kalan şeyler yaşıyorum.
Beni hiç tanımadan, durduk yere sanaldan bulup yazan iki kız var. Biri Yeliz... Kız insana benzemiyor bile; gotik mi, satanist mi ne olduğu belirsiz, aşırı karanlık bir havası ve tipi var. Diğeri de benim sevgilim olan kız. Ama o da çok garip, ikisi de tam olarak "insan" gibi davranmıyor ve hissettirmiyor.
Bu kişiler hayatıma girdiğinden beri ters gitmeyen tek bir işim kalmadı, hayatımda sürekli bir uğursuzluk ve olumsuzluk var. Ne günah işledim de Tanrı bana böyle bir ceza verdi bilmiyorum. Özellikle Yeliz'den dehşet derecede korkuyorum. Gece balkondan içeri girecek, pencereme çıkacak diye uykularım kaçıyor. İnsan kılığına girmiş başka bir canlı olduklarına yemin edebilirim.
Aşırı gizemli, kaotik ve korkunç bir durumun içindeyim. Gece uyurken korkudan duramıyorum.
Bu tarz konular veya paranormal durumlar hakkında bilgisi olan var mı? Sizce gerçekten insan kılığına girmiş varlıklar olabilir mi, ben neyin içine düşmüş olabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıklarının ne kadar korkutucu ve kafa karıştırıcı olduğunu anlıyorum. 😔 Böylesine yoğun duygular yaşamak, insanın kendisini yalnız ve çaresiz hissetmesine neden olabilir. İlişkilerdeki enerji ve kişilerin davranışları, bazen bizde çok güçlü etkiler yaratır, hatta gerçekliğimizi sorgulatabilir. Bu durumun senin üzerinde yarattığı gerginliği ve uykusuzluğu farkındayım. Kendini korumak için hislerine kulak vermen önemli. Unutma, kontrolü geri kazanabilirsin. ✨