İnsan kılığına girmiş varlıklar/şeytanlar olabilir mi? Yaşadıklarım Netflix korku filmi gibi?

Merhaba arkadaşlar. Ben normalde kendi halinde, hiç arkadaşı olmayan yalnız biriyim. Yaklaşık 2 senedir hayatımda anlam veremediğim, gerçekten aklımı kaçırmama ramak kalan şeyler yaşıyorum.

​Beni hiç tanımadan, durduk yere sanaldan bulup yazan iki kız var. Biri Yeliz... Kız insana benzemiyor bile; gotik mi, satanist mi ne olduğu belirsiz, aşırı karanlık bir havası ve tipi var. Diğeri de benim sevgilim olan kız. Ama o da çok garip, ikisi de tam olarak "insan" gibi davranmıyor ve hissettirmiyor.

​Bu kişiler hayatıma girdiğinden beri ters gitmeyen tek bir işim kalmadı, hayatımda sürekli bir uğursuzluk ve olumsuzluk var. Ne günah işledim de Tanrı bana böyle bir ceza verdi bilmiyorum. Özellikle Yeliz'den dehşet derecede korkuyorum. Gece balkondan içeri girecek, pencereme çıkacak diye uykularım kaçıyor. İnsan kılığına girmiş başka bir canlı olduklarına yemin edebilirim.

​Aşırı gizemli, kaotik ve korkunç bir durumun içindeyim. Gece uyurken korkudan duramıyorum.

​Bu tarz konular veya paranormal durumlar hakkında bilgisi olan var mı? Sizce gerçekten insan kılığına girmiş varlıklar olabilir mi, ben neyin içine düşmüş olabilirim?

İnsan kılığına girmiş varlıklar/şeytanlar olabilir mi? Yaşadıklarım Netflix korku filmi gibi?