Üzerimde büyü olabilir mi? Bir çoğunuza tuhaf ve korku filmi gibi gelecek olaylar yaşıyoruz?

Kurslara yazılıp çevre edinebilirim dedim. Koskoca İstanbul'da. 15 taneye yakın kursa başvuru yaptım. Hepsi dönüş yaptı. Son dakikada çeşitli sebepler ile iptal oldu. Yeni çevre edinebilecegim hiç bir atılım yapamıyorum.
O kadar son anda iptal oluyor ki ailem bile şaşırıyor. Bir erkek geliyor bana. Hep Nisan ayında geliyor. Flörtleşiyor benimle bende onunla tabi. Sonra buluşma planı yapıyoruz , buluşma konusu açılınca birden muhabbeti kesip gidiyorlar ki buluşma teklifini onlar ediyor ben degil ilk mesajıda onlar atıyor 3 kişi de de aynı sorun oldu.
Çevremde olan bir iki yakın kız arkadaşımda diğer erkekler gibi benimle sohbeti kesti. Evde çeşitli sorunlar yaşanıyor.
Evde kendi dairemde İstanbul'da, banyomda, aynanın üzerinde kırmızı bir leke var elle sürülmüş gibi. Biz yapmadık eminim. eşyalar sık sık kayboluyor.
Neye elimi atsam olmuyor öyle ki babam böyle şeylere asla inanmaz kızım sende bir şey var bir anormallik diyor.
Yaşıtlarım evleniyor, gerçekten güzel bir kızım, zamanında profesyonel modellik yapmış biriyim hiç erkek girmiyor hayatıma.
Bir kaç kişiyi beğenip sosyal medyadan mesaj vs atsam geri dönüş olmuyor ki standartı yüksek biri degilim...
Hayatımda aşk yok, para yok, arkadaş yok , kariyer yok.
Olumlu düşünen biriydim son günlere kadar yoga yapan biriydim meditasyon yapan biriydim
NOT:Dalga geçecek , hakaret edecek olanlar şikayet edilecektir. Yaşamayan anlamaz.

Üzerimde büyü olabilir mi? Bir çoğunuza tuhaf ve korku filmi gibi gelecek olaylar yaşıyoruz?