Arkadaşlar kısmet falan yok bu yaşlarda özellikle kadınlara...
25'e kadar evleneceğin adamı buldun, buldun sonrası çöppp
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar kısmet falan yok bu yaşlarda özellikle kadınlara...
25'e kadar evleneceğin adamı buldun, buldun sonrası çöppp
Cevap
24Cevap
Bende 32 yaşındayım sana olayımı anlatayım gerçekten işinde gücünde temiz efendi inançlı bir insanım kariyer sahibi kendimi sürekli geliştiriyorum dış görünüşüm iyi değil diye tercih edilen bir erkek olamadım kimisi bana özgüvenin yok ağzın laf yapmıyor girişken değilsin desede ben bunun asla böyle olduğunu düşünmüyorum şimdi bir kadın ilgi duymuyorsa hoşlanmıyorsa ne kadarda girişken olsan konuşsanda bir faydası yok gidip konuşsan abaza derler ya da yüzüne gülerler olayımı anlatayım sana
Liseden beridir tanıdığım bayan arkadaşım var bekar bana kanka dost diyor birgün çağırdı yanına gittim ağlıyor düzgün erkek kalmamış güvenilir insan yok evde kaldım iltifat almıyorum her gelen cinsellik için yanaşıyor (zamanında çok sevgilisi oldu belki binmediği araba kalmadı) vs dertleştik bayağı sonra eve gittim arkadaşım ile konuştum dedi kanka sana açık kapı vermiş seni tanıyor bir konuş bir şey kaybetmezsin bende tekrar görüşmek için çağırdım konuştum dedim sen beni tanıyorsun elime kız eli değmedi işinde gücümde bir insanım benle ciddi düşünür müsün demez olaydım benim ağzıma s çtı senden hiç beklemezdim kadınların zarfında zor durumundan faydalanıyorsunuz kanka dost dedim o kadar sene bekledim iyi bir şey olsun aynada hiç kendine baktın mı yakıştırıyor musun kendine vs diyince hiçbir şey söylemedim her insan kendine yakışanı yapar yanından kalktım numarasını herşeyini sildim engel attım dahada konuşmuyorum
Eğer seçiciyseniz tipe dış görünüşe çok önem veriyorsan zaten çok zor hele ki 30 undan sonra bir kadına evlilik gözü ile çok zor bakılır eğer kariyerin işin yoksa erkek için evlenmek için cazibeli bir güzelliğin vs yok ise durum gerçekten zor bak bu dediğimi yanlış anlama genelleme yapmak için söylemiyorum
Niyeti evlilik olan temiz efendi insanlarda var ama bunların değeri bilinmiyor görülmüyor bir kaç görücü usulü de ailem aracılığı ile denedik biri de bir tanıyayım konuşayım iç güzelliğine karakterine bakayım demedi sadece kız görmüş beğenmemiş sorun değil benim inancım ümidim kalmadı ailemde bunu kabullendi evin erkek çocuğuyum ister istemez torun ve mürüvvet görmek istiyorlar bende evlenmeyi çok istiyorum ama olmadı bu yaştan sonra tipten dolayı da olacağını düşünmüyorum boyum kısa saçlarım seyrek yüzümün albenisi vs yok sadece inançlı kariyer işinde gücünde temiz biriyim ama bunun asla bir kadında anlam ifade etmediğini hem yaşayarak hemde görerek tecrübe ettim
Kader nasip kısmet işleri vs bunlar gerçekten yokmuş insan sadece cinsiyeti doğacağı anne babası ülkesi ve ne kadar yaşayacağı kader geri kalanlar ise kul iradesine ve seçime bırakılmış eskiden hep inanırdım rabbim bana yeter derdim dualarımda hiç bir zaman eksik etmedim her zaman istedim ama olmadı eğer kul iradesine ve seçime kaldıysam imkansız sana şunu söyleyeyim beni bir kadının beğenmesi evlilik düşünmesi insanoğlunun güneşe ayak basması kadar imkansız belki bir gün insanoğlu güneşe ayakda basar ama ben böyle öleceğim bazende kabul etmek gerekir
kendi halimde iyiyim diyorum ama bazen birine ihtiyaç duyuyor gibi hissediyorum. ama erkekler çoğunlukla belli yaş almış kadınlara çöp gözüyle bakıyor 'evde kalmış, gençliğinde yaşamış yaşayacağını şimdi evlilik istiyor' gibi. bu da cesaretimi kıran şeylerden biri. hiç sevgilim olmadı, bir şey yaşamadım. evde pc başında oyun oynayan biriyim ben mesela. yaşım 24 ve yakında erkeklerin evde kalmış kategorisine soktuğu kadınlardan biri olacağım. muhtemelen yalnız öleceğim zaten, çok da büyük bir şikayetim olmasa da dediğim gibi bazen insan birini istiyor yanında. Kötü mü olurdu beraber cs oynasaydık, re6 oynasaydık.. ühü
Ne oynuyorsun tanışabilir miyiz
Çok saçma bir algı. Yaşlı teyzeler gibi düşünmeyi bırakırsanız psikolojiniz bozulmaz. Kadınların 25 yaşına geldiğinde kendini yaşlı gibi hissetmesi ya da hayatı bitmiş gibi hissetmesi bir zorbalık. Toplumun ve erkeklerin sizin değerinizi bir et parçası gibi biçmesine izin vermeyin. Ne İslamcı ne seküler konu Kadın yaşı olunca hepsi aynı 💩
Gençken evlenin. Sonra armudun sapi , üzümün çöpü derken olmuyor.
Sende zamaninda degerlendirseydin taliplerini efendim
37 yaşındayım ben de evlenemedim gençliğim hep yalnız geçti ve yalnız yaşlanıyorum
Erken yaşta evlenince mutlu olucaginin garantisi varmiydi, bazen olmayan şeydede hayır vardır burası imtihan dünyası şikayet ettigin şeyle sınanırsın evlenmek çocuk yapmak heryasta uygundur yeterki kalpten dua et
Aslında dediğin cümle şöyle olmalı
25 e kadar parayı buldun buldun ondan sonrası çöp
Para bu konuda her şeyi çözer bunu unutma bence
aynen dogru sonrası sıkıntı
Belli yaştan sonra iki tarafta seçici oluyor.
25ten sonra erkekte mi çöp şimdi
Yok be çıkar gerçi ben ümidimi kestim ama
Bekarlık daha iyi değilmi
Valla öyle şu an çöp kısmındayım
Evlenmeyin ablacım kafayı mı yediniz
Evlenmemek zor bir durum
32 normal evlilik için
Evlenen de bosaniyor
Çok doğru bi tespit..
Yanlış kişiyle olacağına, kimseyle olmasın
Hadi evlenek
kedi al kedi 😂
İnsanlara çöp dersen öyle yarrrrksiz kalırsin
hakkaten
Katılıyorum👍
Gıdık evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik konusundaki bu kaygılarını ve beklentilerini anlıyorum. Toplumsal baskılar ve çevredekilerin hayat rotaları bazen insana kendini yalnız hissettirebilir, bu çok doğal. Ancak unutma ki hayatın akışı ve mutluluk, yaşa ya da evliliğe indirgenemez. Kendine değer vermek, kendi hayat yolculuğuna odaklanmak sana bambaşka kapılar açacaktır. Herkesin zamanı farklıdır ve en güzeli kendi hayatını dilediğin gibi yaşamak. ✨💖