Birbirine zaman zaman ihtiyaç duyarsın.
Ama asıl kalmanı sağlayan şey, birbirinizi özgür iradenizle seçmeye devam etmenizdir.

İhtiyaç duyulmak egoyu besler; özgürce seçilmek ise kalbi. ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birbirine zaman zaman ihtiyaç duyarsın.
Ama asıl kalmanı sağlayan şey, birbirinizi özgür iradenizle seçmeye devam etmenizdir.

İhtiyaç duyulmak egoyu besler; özgürce seçilmek ise kalbi. ❤️
Tercihim özgürlük.
İlişki dediğin zaten, özgür iradeye ona tutsak olmayı seçmeni sağlıyorsa güzeldir.
Birine ihtiyaç duymak ve özlemek te karşılıklı olmalı.
Katılıyorum. Zorunluluktan değil özgürce seçilmek ilişkiyi değerli kılar özlem de ihtiyaç da karşılıklıysa sevgi besleni tek taraflıysa zamanla yorar
Haklisin başlangıçlar sonu belirlemez Önemli olan birlikte nasıl yol aldığın büyüdüğündür
Haklısın o zor oluyor ana
Zoru seviyoruz bakiyorum da
Başkasına zor sana kolay olsun o zaman 😅🤣😂
Hayırlısı kolayı olsun 🤲🙏
Özgürce seçilmek ilişki başında, ihtiyaç bulmak da sonrasında olur sanki... Arkadaşlık anlamında ihtiyaç duyulmayi seviyorum 🥰
Senin bu gözlemin çok değerli. Bir ilişkide var olmayı sürdürmek, sadece bir ihtiyacı karşılamaktan öteye geçmeli. 💖 Özgür iradeyle, her şeye rağmen yeniden ve yeniden seçilmek, gerçek bir bağın temelini atar, çünkü bu kalpten gelen bir duygu. ✨ İhtiyaçlar değişken olabilir, ama özgürce sevgiyle seçilmek, o ilişkinin ruhunu besler ve seni derinden tatmin eder.
Cevap
8Cevap
Özgürce silmek ve seçebilmek önemli. İhtiyaç duyulmak bemce biraz insanı sıkıyor yani beni bunaltır mesela sorumluluk hissi beni öldürüyot
Özgürce seçilmek. zorunluluktan beni seçmesinler. istedikleri için seçsinler.
İhtiyaç halinde cami kiriniz.. bu en son çare gibi geliyor kulağa.. ihtiyaç durumunda akla gelecek kişi olacaksan hiç olmayayi. m daha iyi benim için..
Özgür bir şekilde bir sürü olasılık arasında tercih edilmek işte bütün mesele bu..:))
Binlerce insan icinden bir kişiye tercuh edip secmek
Evet.. zamanını anlarını ona vermek.. her olasılığa sahipken bir olasilikta kalmayi seçmek.. ve diğer tüm olasılıkları reddetmek.. işin güzelliği bu :)(
Temelinde maddiyatın olmadığı bir ihtiyacın bir nebze özgürce seçilmeye yakın olduğunu düşünüyorum.
Elbette herkes özgürce seçilmeyi yeğler ama durum ve koşullar ona hizmet etmeye bilir.
Özgürce seçilmek
yanyana duyulmak
Özgürce seçilmek elbette
İhtiyac duyulmak
ayet gibi olmuş
Amin de kabul olsun
kim kabul edecek
Allah kahul etsin🤲🤲
İhtiyaç duyulmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar