İnsanların birçoğu yalandan gülüyor, ağlıyor, içi boş sevgi ve ilgi gösteriyor. Misafirliğe gidince yalandan hoş geldin, arkandan gelmesin bir daha demeleri... Gerçekten sizi seven, saygı duyan kaç kişi var?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların birçoğu yalandan gülüyor, ağlıyor, içi boş sevgi ve ilgi gösteriyor. Misafirliğe gidince yalandan hoş geldin, arkandan gelmesin bir daha demeleri... Gerçekten sizi seven, saygı duyan kaç kişi var?
Cevap
3Cevap
sahte insan çok
Kimse kimseyi sevmiyor. Sadece çıkarlar konusuyor. Kaşı güzel kıçı güzel seeversin. Paran vardır yakısıklısındın ağzın iyi laf yapar ona güzel yalanlar soylersin sevilirsin. Herkes menfaatleri için hareket ettiği sürece gerçekten seven de gerçek sevgiyi görende bir elin parmaklarını geçmeyecek. Belki insanların ilk aşkına karşı duyguları gerçektir o da belki...
👌👏👏👏
ebeveynlerim
Aga be
Seven az
Maske kişiliginizi örtmez sadece yüzünüzü örter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerini çok iyi anlıyorum, böyle hissetmen son derece doğal. Çevremizdeki samimiyetsizlikler bazen insanı gerçekten yorabiliyor. 😔 Maalesef, bazı insanlar sosyal ortamlarda kendini korumak veya bir amaca ulaşmak için maskeler takabiliyor. Ama unutma ki, gerçek sevgi ve saygıyı sunan, kalbi temiz insanlar da her zaman var. Önemli olan, senin onları fark etmen ve kalabalıklar içinde doğru bağları kurabilmen. 💖