Nereye baksam burnu kalkık, dudakları yanakları dolgulu insanlar var, çığırından çıktı millet🤭😄

Nereye baksam burnu kalkık, dudakları yanakları dolgulu insanlar var, çığırından çıktı millet🤭😄

Çok şükür estetikle bir durumum yok. Yüzümde beğenmediğim bir yer yok. Yani o konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Burnumu çok beğeniyorum. O yüzden estetiğe falan gerek yok. Dudaklarım zaten dolgun dolguya falanda gerek yok. Estetik bence gerekli olmadığı sürece tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Eğer gerekli ise bence estetik tercih edilmeli.
Ben kaldım.. ama çoğu kadın estetik oluyor hatta erkek ünlüler de estetik oluyorlar.. kimisi gerçekten haklı.. yani burunlarını falan sevmiyorlar ama kimisi de boş yere sırf güzellik algısı yüzünden estetik oluyor.
İyice Matrix’e döndük. Etraf Ajan Smithlerle kaynıyor. Belki de seride gizli bir toplum eleştirisi vardır 😃ve Ajan Smith aynılaşan insanları temsil ediyorsa?
Cevap
16Cevap
Olmadım, olmayı düşünmüyorum. Mimik çizgilerim, bazen sinir bozucu olsa da, onlarla kalacağım.
Ben kaldım 😂
Kendimi seviyorum ve hiçbirşeyime estetik yaptırmam açıkcası 😇 minnak beye sevgiler ☺🤭
Rica ederim 😇
Henüz hiçbir işlem geçirmedim fakat bu iple gözleri yukarı çekme (ismini bilmiyorum 🥲) işlemini yaptırmak istiyorum.
bir kızdan acayip hoşlanıyordum , göğüslerini büyüttü artık ilgim kalmadı
Ve botokslular. Kırışıklarımla ben varım ve halimden memnunum
herkes birbirine benziyo artık ayırt edemiyorum dadadsa
Beni de katın...😄
Ben varım estetiksiz doğal
Kıskanma gız😂
Yo mundar değilim ben😂
Botox zamanım gelmiş 😀
Ben, sayılıyor muyum:)
Lanet olsun, çok yakışıklıyım:)
Estetikçilerde en çok örnek gösterilen burun benim ki:)
yapıcam saçlarıma estetik yapıcam
Ihtiyacim yok. Çirkin insanlar yaptirabilir.
Benim de yok😁
Olmadım, olmayı da düşünmüyorum
Ben kaldım krdş ben kaldım
Ben de estetik oldum ama yüzümde yok estetik
Boyasız ve değişensizim.
Cidden ya 😅 ben yaptırmadım
Benn☺️
Selamün aleyküm 🤭😂
Beni de sayin :d
Yazdık 🤭
bende olmadım
olmadım olmam