Ben ama evde de kaldım jdjdjd 😅 millet doğallık sevmiyor

Neyse sizce kaç yaşında duruyorum yüzden
Ben ama evde de kaldım jdjdjd 😅 millet doğallık sevmiyor

Neyse sizce kaç yaşında duruyorum yüzden
Ben estetik yaptırmadım ve makyaj da pek yapmıyorum ama kendimi kötü hissedersem ikisini de yaparım. sadece şu an yüzüm o kadar şanslı bir yüz ki MaşAllah yüzüme cilt ürünü gerekmiyor, bir ruj bile beni çok güzelleştiriyor. Bazen çok makyaj yapmam gerekiyorsa yüzümü bazen kötü hissediyorum o zamanlar bb cream ama en vçokta cc cream kullanıyorum. Kapatıcılığı az olsa da yetiyor. Bu gibi durumlarda bile başka cilt ürünü kullanmam.
Kimse ne istedigini bilmiyor zaten ama sen güzel kızsın bebi🌸 bende makyaj yapmıyorum sadece dudaklara bi nemlendirici parlatıcı bitti badana yapanlar falan beni öldürüyor zaten djxxnxn. Doğallık güzeldir devam et böyle emin ol hiç pişman olmiyacaksin tersine iyi ki bu şekilde kaldığına sevineceksin. Bu arada 24 gibi duruyorsun umarım öylesindir can sıkmayalım durduk yere 😅
Gerçekten erkeklerin çoğu estetikli seviyor yaahu düşünsene bu kadından olan çocuk yaa güzel olmazsa. Bir kere estetik yaptıran hastası olan kadın anormaldir.
Biz doğallığımızla kalalım böyle seviyoruz isteyen sevsin isteyen sevmesin.
Harbiden sen nasıl evde kaldın? Yani yürümek için demiyorum ama evde kalcak surat gibi durmuyor. Gerçi evlilikte güzelliğin de çok bir etkisi yok. Umarım hayırlı bir kısmet bulursun.
Cevap
66Cevap
Hiç birini yapmadım. doğal duruyorsun
Doğallık forever 🤌 Güzelliğin şaka mıdır? 😍 Bence 24 gibi duruyorsun. Yaklaşık 100 kişi kalmıştır. Hadi 99 olsun anlamlı olsun
Yok be kanka ne güzeli güzel olsam su zamana dek yalnız mi kalirdom
Ohoooh sende yani her güzelin sevdiği, sevdiceği mi var sanıyorsun? Asıl çok güzel olmayanların yanı dolu. Benim gördüğüm güzeller hep yalnızdı. Aynaya bak hele yahu güzelliğin mütheşmeel 🤌
Makyajla çok barışık olduğum söylenemez doğallık en güzeli. Yapan yapar yapmayan yapmaz kime ne ki🤔 sen de gayet iyi duruyorsun makyaj olmadan yaşını bilmeden 27 demezdim 23 24
Herşeyi geçtim de o yüzdeki mutsuzluk nedir?
Çok mutsuzum diye bağırıyor.
Hepimiz kaldık, kim kalmadı ki bu ekonomide evlenilirmi hadi evlendin diyelim herşeyi kredi ile alacaksın haram para ile kurulan evlilikten hayır gelir mi?
Beklentin olmasın ortada sorun kalmaz.
Ne demişler meseleleri, mesele etmezsen ortada mesele kalmaz. 😂
Yakında 29 a gireceğim ne dolgu ne botoks ne de estetigim ameliyatim var...
Burun estetiği bile yok, yuvarlanıp gidiyoruz 😀 halimden memnunum ama botokslu suratlar bir 15 sene sonra baya çirkin görünecek.
bunun çok alkışlanası ya da farklı bi şey olduğunu söyleyip övğnmeseniz sorun yok. isteyen yapar istemeyen yapmaz ayyy ben çok farklıyım diper kızlad gibi değilim tripleei yeter
25 yaşında olmalısın.. benim hiç ihtiyacım yok fakat ihtiyacı olan varsa yaptırmasını öneririm.. estetiğe de makyaja da çok karşı biriyim fakat sen hafif bir makyaj da yaparsan çok hoş olur..
27 28 duruyorsunuz. Makyajsız güzelsiniz ancak bu makyaj yapanlara salça olabileceĝinizi göstermiyor bence. Evde kaldıysanız sebebi sadece dış görünüş değildir.
Doğallık seviyoruz. Hatta tam olarak doğal güzellik seviyoruz. Ancak ortalık o kadar karışık ki. Kimse kendine o kadar güvenmiyor ki. Doğal güzeller de yok denecek kadar az.
Güzelsin kanka bı burun estetiği hafif bı makyaja tamamsın ne güzeller ne yakışıklılar var yalnız güzel olmadığını düşünmene bağlama bu durumu nasipp bazı seyler
Fotoğraf muhtemelen filtreli o yüzden bişey diyemiyorum yaşınızda 30 gösteriyor bence onun haricinde doğal insana hasret kaldık iyi oldu bu paylaşım diyorum
Bizdede yok makyaj da estetıkte ama evde kalmadık sende kalmadın bence tercıh etmıyosun dıyelım
Makyaj nadir yaparım ve estetiğim yok. Milletin ne sevdiğini boş ver, önemli olan senin kendini sevmen. 24 - 26 arası gösteriyorsun.
Estetik yaptirmadim hiçbir müdahaleye henüz gerek duymadım. Yazları makyaj yapmıyorum. Arkadaşlarla görüşeceksem rimel kalem yetiyor.
Yüzün çok temiz ve çok tatlısın 23/25 gösteriyorsun. Ben Makyaj seviyorum ama estetik olmadım henüz😅

Özet bu
İnstagramda şöyle periyim böyle prensesim diyen aşko kuşko kızın 720p kameraya yansiyan görüntüleri (!)
Valla yaşını görmesem 22 23 diyecektim gerçekten diyorum bunu. Doğallık her zaman en iyisidir.👏🏻. Kimse nasibini bilemez.
Yüzüne baktığımda 25-27 arası duruyorsun, fakat makyajlı ve daha şık kıyafetlerle görmemiz lazım bence.
Düğüne bile sadece maskara ve dudak nemlendirici sürüp gidiyorum. Sanırım bu yüzden beni seven erko olmadı ak
20 li yaşlar da olduğun belli , bende de estetik yok , boş ver doğallık iyidir 🤗❤️❤️
Hemşire 27 yaşından küçük duruyorsun, nöbet mi gene
Hayır
Şu pp fotondan daha iyisin bu fotoda fakat bu fotoda da ters bir şey var. Enlemesine baya geniş gfhfhf
28 gibi duruyorsun😂 ve güzelsin bence bunu kuruntu yapiyorsun
28 durmuyorum 🙄
Estetik yok ama makyajı arada yapıyorum abartmadan. 25 falan gösteriyorsunnn temiz yüzlüsun😄
Bende varım estetiği olmayan kulvarda
Bendeniz ilgimi çekmiyor zaman kaybı olarak görüyorum sıkılıyorum üstelik sahte geliyor
Estetiğim yok da makyaj yapıyorum kendim için😀 25-26 varsın
Niye evde kalasın ki evlen biriyle ben isterim 😀
hiç bir yerimde bir işlem veya estetik yoktur ayrıca makyajsız dolaştığım hayatımın %90’ı
Makyaj yapanlardan daha güzel yüz hatlarına sahip olman peki dnjdk
5 sene önce bile görüyordum bu sıfatı KS de çürüyecen buralarda😂
Sende buralarda olduna göre sen de cürüyonn
Estetik yok ama makyaj hafifte olsa yaparım biryerlere giderken
Makyaj özel günlerde estetik yapmıyorlar bana tornacıya gönderiyorlar 😂
Doğallık önemli sen iskandinav istiyorsun diye millet o kılığa girecek değil
Nesli tükendi kalanları da devlet koruma altına aldı
20 yasında bana yazmıyosun ama yinede ben yazayım tatlı oksugun kadarda güzelsin
Gayetde güzelsin büyük olmasan böyle biriyle tanışmayı isterim aşk anlamında
Hiçbirini yapmadım ama burun estetiği yaptırmam lazim.
24-25 gibi duruyorsun
Keşke çoğalsa. Doğal kadınlar ender güzellik olarak kaldılar
Dozunda makyaj iyidir kesinlikle. Ayrica estetik yapanlari da öcü gibi gostermemek lazim, dogallik iyidir de ama illlaki en dogali iyi olacak degil:)
Yapmadığın içinn evde kalmış olmayasın , estetik neyse de makyaj yap bari 🤦🏼♀️
Beyaz tenli olduğum için makyajsız hasta zannediyorlar o yüzden hafiften renklendiriyorum yüzümü
millet doğallık seviyor aslında ama doğal güzel olan kızları seviyor :))
@Semaa06 doğal olan kız eğer güzelse herkes bakar ama hem doğal hem çirkinse kimse bakmaz tabi olay bundan ibaret
Yaşından küçük durmuyorsun, aksine tam yaşını yansıtıyorsun. 27 olgun bir yaş.
Bi sen kalmışsın burnunu yaptır sen de eksiği tamamlamış olalım
Gayet güzelsin belki de güzel olduğun için reddedersin diye cekiniyorlar :dd
Güzelsin, bu doğallık bambaşka. ✋
Dudakların çok güzel burnunda hafif bir yamukluk var ama seni çok tatlı gösteriyor sıkıntı yok evde kalmaz
Bence güzelsin evde kalmanın sebebi ise vaktinin gelmemesi inşallah yakında vakit o vakit olur
Bence yapmaman daha iyi yapanlarda cilt kanseri olma riski daha yüksek akıllı bir insansın tebrik ederim 😊
Ben makyaj yapmıyorum değil yapamıyorum. Yapa bilsem yapıcam
bence gayet guzelsın en fazla 25 yasında gosterıyorsun
Makyaj yapıyorum ama estetik yok yüzümde
ben kaldım galiba 😅 29 30 gibi duruyorsun
Kaşını kim aldı guzel almış
Kanka bir tane güzellik merkezi var bestekarda orada aldı rsim100 lira verdim 🙄 artmış 100 olmuş 80 di jdjdh
Iyiymis😅
Bi zahmet yap güzel değilsin
18 19 gibi göründün gözüme
Tek burun estetiğim var sayılır mı 😂
Enn fazla 25 derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?