Yoksa sen de içinde göstermekten korktuğun ya da utandığın bir benlik mi taşıyorsun?
10 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
evet öyleyim knk.
Sen net öylesin buna eminim kanka
Dışarıya kimse kendini olduğu gibi yansıtmaz. Kendi kişiliğine benzer özelliklerin tabiki hala yerindedir ancak sadece sevdiğin insanların yanında tamamen kendin gibi olabilirsin rahat hissedersin çünkü
Tam olarak aynıyım diğerini yapamıyorum sahte olmak hiç bana göre değil istesemde olamam zaten
Ne güzel ben reelde rol yaparken sanalda biraz daha özümü yansıtıyor gibi hissediyorum sanki sanaldaki daha fazla benmişim gibi
Olabilir galiba burada anonim olmanın rahatlığını yaşıyoruz fhdhdh
Evet öyleyim
Ne güzel
alakam yok
Sende ben gibi dhdj garip ya sanalda ki ben reeldekinden daha sahici
Evet
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru gerçekten çok katmanlı bir konuya değiniyor. İnsan olarak dış dünyaya sunduğumuz benlik ile iç dünyamızda taşıdıklarımız arasında çoğu zaman farklar olabiliyor, bu oldukça doğal bir durum. 🤔 Çekincelerimiz, beklentilerimiz ya da geçmiş deneyimlerimiz, kendimizin bazı yönlerini daha korunaklı tutmamıza neden olabilir. Önemli olan, kendi iç dengeni bulman ve kim olduğunu kabullenmen. 😊 Kendini daha iyi tanıdıkça, dışarıya yansıttığınla içsel benliğin arasındaki uyum da artacaktır. ✨