Dışarıdan göründüğünüz gibi misiniz yoksa iç dünyanızda bambaşka bir siz mi var? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dışarıda olduğum gibi burada da onu yaşamaya çalışıyorum. Benim için fark etmiyor. Kaybedecek hiç bir şeyim yok. Kaybedeceğini düşünenler, maskesini takıp gelen çok insan var. Kimi beyaz maske kimi kara maske. Yakından da gördük, uzaktan da.. Herkesin tercihi saygı duymuyoruz..
Evet ben neysem oyum içim dışım birdir.. tabi ki de her şeyi herkese anlatmam. bana özel şeyler vardır. ama bunun haricinde bazen kötü hissetmeme rağmen iyiyim mutluyum dediğim de oluyor.
İnsanların beni görmelerine ve tanımalarına izin verdiğim gibiyim, çünkü insanlara güven duygumu yüzde doksan dokuz yitirdiğim için mesafemi ve ciddiyetimi de, az konuşan ketum biri oluşumu da daima koruyorum. Ne kadar az konuşma, o kadar çok huzur her zaman.
Çok önceden özüm sözüm birdi aklımdan geçeni direkt söylerdim.
Şimdilerde biraz süzgeçten geçirmek durumunda kalabiliyorum zira çevremde kimse kalmaz guzum😀😀
Cevap
22Cevap
Dışardan kimin nasıl gördüğüne bağlı. Ben her şeyimi dışıma yansıttığımı düşünüyorum. İçimdeki bambaşka bir ben yok sadece daha derin bir ben var.
Göründüğümden daha fazlasıyım aslında. Potansiyelimin sadece yarısından azını yansıtıyorum. 😃
Dışarıdan elit bir hava veriyorum ama içimdeki bu kekoluğu kimseye göstermiyorum asddjdk
İçim dışım birdir. Her zaman göründüğüm gibiyim.
Dışarıdan ilk bakışta daha soğuk mesafeli gelirim ama biraz tanıdıkça sıcakkanlı enerjik komik ve şakacı olduğumu güldürmeyi başaran bir özelliğim ve ruhlarına dokunan bir yapım olduğunu derler genelde iyi gelirim insanlarada✨
Hayır, genelde dışarıdan görenler soğuk biri olduğumu düşünür. Ama tanıdıkça ne kadar sıcak ve samimi olduğumu anlarlar.
Inanırmısnız alakam bile yok burada cok eğlenceki vurdum duymaz ama gercekde çok karamsar duygusuz falan
Dışardan aşırı soğuk görünüyormuşum ama tanıyanlar da çok samimisin diyor. Sevdiğim yüzlere samimiyim aslında.. 😂
İç dünyamda bambaşka bir ben var. Dışardan yanlızca benim gibi olanlar görebiliyo diğerlerine bambaşka bir görüntü veriyorum.
Başka biri var dışardan çok somurtkan sinirli biri göründüğüm söylenir ama beni tanıyan benim eğlenceli samimi iyi bir kız olduğumu anlayabilir
dışardan soğuk görünüyorum bazen yani kısaca değilim
Dışarıdan soğuk görünüyorum ama içim öyle değil. Baya duygusal bişeyim
Dışarıdan cıvıl cıvıl neşeli enerjik deli dolu , içeriden enkaz
Tanıyınca farklı biriyim aslında. Tanıdıkça severler diyim.
Göründüğüm gibiyim. Neysem oyum. Sadece duygusal yönden yoğunluk yaşıyorum bazen o kadar
Soğuk ve şımarık göründüğümü söylerler tanışınca değişiyor.
Yani soğuğumdur belki ama içime girdiklerinde farklıyım
Dışarıdan, içeriden dümdüz, olduğum gibiyim.
Düşünce tarzı, yaklaşım ve duruş olarak göründüğüm gibiyim..
dışarıdan soğuk nevaleyim ama samimiyet görürsem samimi sıcakkanlı olurum
Tanıyana sormak lazım dimi 🤠
Tuvalette bile aynıyım
Tabi ki Leyla hanım nüans önemli değil mi
Ne demek efendim naçizane fikrimi beyanü-ayan ettim
Nasıl görünüyorum sen söyle ben öyle mi değil mi söylim
Geçmiş olsun noldu
Haha iyimiş o kadarcık olsun
Artık değilim neden
insanlara şeffaf olalım ki
İtii var kopuğu var
Ne goruyorunuyorsa. odur.
Ic dunyamla alakam yok
Suyun üstünde gözüküp derinlerde yüzerim..
Yok değil herkese ayrıyım
İç dünyam farklı
Hayır, göründüğümden daha renkli biriyim
Göründüğüm gibi olduğumu düşünüyorum..
Evet. Nasıl görünüyorsam öyleyim
Dışarıdan da içeriden de genelde hep aynıyım
Dışardan soğuk içerden pamuk biriyim
Hayır değilim.
%100 değilim
Hayır değilim. İç dünyam bambaşka.
Hayır değiliz.
Hayır daha çok farklıyım