Ne istediğini bilmeyen ama kenarda da ne olur ne olmaz diye tutmaya çalışan alçaklar, adam olan dürüst olur dürüst ben hepinizden daha delikanlıyım beyler.
16 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne istediğini bilmeyen ama kenarda da ne olur ne olmaz diye tutmaya çalışan alçaklar, adam olan dürüst olur dürüst ben hepinizden daha delikanlıyım beyler.
Cevap
11Cevap
Kendi hayatında hiçbir şey başaramamış insanların, başkalarının kusurlarını arayıp yargılaması beni çok sinirlendiriyor.
Ahahsh
Sorumsuz, duyarsız, saygısız ve zeka geriliği olan..
Cevabı yazarken sinirlenmiştim geçti sjsjsj
Haha
O nasıl bir şey ya :))).. bana komik geliyor bunu cinsiyeti yok maalesef.. ben kendiyle barışık olmayan hayatı yadsmak yerine elestirmekle geçiren insanlara sinir oluyorum.. yaşama hevesini de gasp ediyorlar :))
Arzu ya suç bulma.. o da iyi bir duygudur.. doğru insanda.. lakin haklısın maalesef. İlkel iç fudulerini bastiramamis insan formları herşeyi kotulestiriyor.. dert edipte kendini üzme..:))
Sanmak en kötüsü zaten... bizde bazen insan saniyiruz.. oluyor biyle seyler.. üstüne düşünme..:))
Döve döve öğretti.. bakma san aakil verdigime ben hala aynı hataları yapıyorum..:))
Bazen başa sarmiyorsun.. bazen gerçekten mutlu olduğun değr gördüğün kelimelerinin anlam. yuklendigi insanlarla denk geliyorsun.. sonuçtan bağımsız... işte o ihtimaller olasılıklar seni hayata ve ilişkilere bağlıyor :))
Ben de onlara sinir oluyorum ya. Fanlarıyız sanki. Hayır dürüst olsa, senle konuşmak istemiyorum dese zaten kolundan zorla tutacak insanlar değiliz😄 asıl sıkıntı yedeğe atmaya çalışmak
Bizim Eren işte, Kardeşim yani :D
Öküz, uyuz, zalım :D
Ciddisi ise her şeye karışanlar.
Eren tam zalım tam :D
O her şeye karışanları gırtlaklayasım geliyor.
Her derdini anlatan ama bizim dert olunca yüz çeviren yvsak insan tipi
Ne istediğini bilmiyorsa , ben karar veririm
Kendini merkezde sananlar
her şeyi bildiğini iddia eden ama cahil olan tipler..
siniri bozcak kimse yok, bozamazlarr😙
Fakir insan tipi.
Konu maddiyat değil.
Şımarık ve boş konuşan şaka yapıp kendi gülen
Bencil tipler
Zeka seviyesi artık gereken en önemli kriter
Çok fazla var
Ouwww tabiki kahve candır.
Zorbalar
zorbasından eğitimini tamamlamış sağ kalanlar
hırt.
nasanın roketine bağlayalım uzaya fırlatalım
Mıy mıy insanlar 🥲
Kendini beğenmişler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu dürüstlük ve netlik beklentini çok iyi anlıyorum. İnsanların niyetlerinin belirsiz olması ve birilerini 'yedekte' tutmaya çalışması gerçekten yıpratıcı bir durum. Kendine saygının ve karşılıklı açık iletişimin ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Böyle durumlar karşısında bu hisleri yaşaman çok doğal. 😔 Kendi değerini bilen biri olarak netlik arayışın da çok kıymetli. ✨